Advies op maat
Advies op maat
Glazen schuifwanden
Inspiratie voor uw tuin

Glazen schuifwanden

Maak van uw veranda een comfortabele tuinkamer met glazen schuifwanden. Hiermee is uw veranda het hele jaar door een aangename plek om buiten te genieten met het comfort van binnen. Bij Showtuin Heeten bieden we verschillende typen glazen schuifwanden aan. Dankzij de vele standaardmaten en maatwerkmogelijkheden is er altijd een perfect passende oplossing mogelijk.

Glazen voor- en zijwanden 

Door uw veranda uit te breiden met glazen voor- en zijwanden zorgt u voor extra beschutting in uw veranda terwijl de lichtinval en het uitzicht op uw tuin optimaal blijven. 
Voor de voor- en zijwanden zijn er diverse mogelijkheden:

  • Schuifpuien aan de voor- of zijwand.
  • Zijwanden met borstwering.
  • Voorwand met valraam, enkele deur of dubbele deur.

Alle wanden zijn voorzien van veiligheidsglas en leverbaar in de kleur van uw veranda.

Glazen schuifwanden in een tuinhuis


Railsystemen glazen schuifwanden

De functionaliteit van onze schuifwanden wordt voor een groot deel bepaald door het onderrailsysteem. Bij Showtuin Heeten heeft u de keuze uit vier verschillende onderrailsystemen:

  • De AL22: een onderrail van slechts 8 mm hoog, waarbij de wieltjes in de sporen komen te liggen.
  • De AL23: een onderrail van 26 mm hoog. De sporen worden separaat bevestigd in de onderrail, ieder paneel gaat niet verder open dan gewenst.
  • De AL24: een onderrail van 15 mm hoog die is opgebouwd uit één stuk aluminium en daardoor zeer stevig is. De wieltjes staan op de sporen.
  • De AL30 is de meest luxe uitvoering. De schuifwanden zijn opgebouwd uit ranke aluminium profielen waarin de glaswanden zijn geplaatst. Dit systeem maakt uw veranda extra wind- en waterwerend.

De railsystemen worden op maat gemaakt, waardoor er voor iedere veranda een perfect passende oplossing is.

Opties glazen schuifwanden

Alle systemen zijn verkrijgbaar in vier standaard RAL-kleuren: gebroken wit (RAL 9010), antraciet (RAL 7016), zwart (RAL 9005) en zilverbrons (RAL 9007).

Op aanvraag is ook maatwerk in kleuren mogelijk. U kunt de schuifwanden dus nauwkeurig afstemmen op de uitstraling van uw veranda. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om deze systemen uit te breiden met extra opties, zoals een RVS-slot om de veranda af te sluiten en borstelprofielen, die de veranda extra winddicht maken.

Service en garantie

Schaft u uw glazen schuifwanden aan bij Showtuin Heeten, dan profiteert u van extra veel service. We komen de schuifwanden gratis inmeten en dragen zorg voor een vakkundige montage indien gewenst. Zo bent u verzekerd van perfect functionerende schuifwanden. Bovendien krijgt u maar liefst 10 jaar garantie op uw glazen schuifwanden. U bent van harte welkom in onze showtuin voor extra informatie en advies.

Goedenacht!

Ik help u graag verder met
het maken van uw keuze.

Twan Twan
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten