Blokhutten en overkappingen
Inspiratie voor uw tuin

Blokhutten en overkappingen, praktisch en sfeervol

Op zoek naar een blokhut, overkapping of een combinatie hiervan? Bij Showtuin Heeten zit u goed. Ons assortiment bestaat uit zeer uiteenlopende modellen waarmee we aan kunnen sluiten op al uw wensen en eisen. Wat de producten met elkaar gemeen hebben? Hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en een zeer sfeervolle uitstraling.

Kom naar Showtuin Heeten voor het gehele assortiment blokhutten en overkappingen.

Blokhutten en overkappingen van Woodvison en Hillhout

Showtuin Heeten is trotse dealer van een prachtige collectie houten overkappingen, afkomstig van de leveranciers Woodvision en Hillhout. Deze overkappingen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar voorzien uw tuin ook van een fraaie verblijfruimte voor uw favoriete buitenactiviteiten. Droog en beschut genieten van een goed boek, barbecueën onder alle weersomstandigheden, luieren in een comfortabele loungehoek: met een blokhut of houten overkapping van Showtuin Heeten wordt het allemaal mogelijk. 

Blokhutten en overkappingen in alle soorten en maten

Onze blokhutten en overkappingen zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende maatvoeringen; voor iedere tuin is een geschikt model verkrijgbaar. Van een enkele blokhut, die dient als handige opbergruimte, tot een overkapping en berging inéén, waarmee u uw tuin verrijkt met een heerlijk buitenverblijf. De verschillende modellen zijn uit te voeren met een plat dak, een zadeldak of als kapschuuruitvoering en verkrijgbaar in douglashout of vurenhout.

Blokhutten en overkappingen van douglashout

Douglashout kenmerkt zich door een warme uitstraling en is daardoor bij uitstek geschikt voor de creatie van een gezellige, sfeervolle tuin. Het hout is daarnaast één van de duurzaamste soorten van Europa en staat dus garant voor een bovengemiddeld lange levensduur. Zelfs onbehandeld.

Blokhutten en overkappingen van vurenhout

Vurenhout is een geliefd materiaal voor de productie van blokhutten en overkappingen. Voorwaarde is wel dat het materiaal wordt geïmpregneerd of behandeld met een beits, zodat de blokhut of overkapping bestand is tegen weersinvloeden. Op de juiste manier behandeld gaat vurenhout lang mee en zorgt het voor een blijvend mooi eindresultaat.

Blokhutten en terrasoverkappingen, volledig naar wens op te bouwen

Groot voordeel van onze blokhutten en terrasoverkappingen is de modulaire opbouw die kan worden uitgebreid met vele extra opties, indien gewenst. Met de vele extra mogelijkheden is de blokhut of overkapping volledig op te bouwen conform uw wensen en eisen. Breid uw overkapping bijvoorbeeld uit met glazen schuifwanden, waarmee u uw overkapping kunt afsluiten zonder concessies te doen aan het uitzicht op uw tuin.

Blokhutten en overkappingen bij Showtuin Heeten

De aanschaf van een blokhut of overkapping is een investering voor de lange termijn waar u zich van tevoren goed op wilt oriënteren. Onze showtuin is daar de aangewezen plek voor. Hier staan meerdere showmodellen opgesteld en kunnen we u tot in detail informeren over de verschillende mogelijkheden. Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Onze adviseurs weten u exact te vertellen welke van onze blokhutten en overkappingen het best aansluiten op uw wensen en eisen.

Goedenavond!

Ik help u graag verder met
het maken van uw keuze.

Jeroen Jeroen
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten