Advies op maat
Advies op maat
vtwonen
Inspiratie voor uw tuin

vtwonen

De huiselijkheid van het interieur doortrekken naar de tuin? U slaagt erin met de tegels van vtwonen. De vtwonen-tegels zijn enorm populair door de vele prints en patronen waarin ze verkrijgbaar zijn. De prachtige uitstraling wordt gecombineerd met duurzame en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Kom de indrukwekkende collectie bekijken in onze showtuin.

vtwonen collectie, voor iedere wens de juiste tegel

De tegels van vtwonen zijn een ideale keuze voor wie iets bijzonders wil maken van zijn of haar tuin. U kunt alle kanten op als het gaat om kleur, designs en formaat. Zo hebben we bij Showtuin Heeten een uitgebreide collectie van uiteenlopende unikleuren met subtiele, natuurgetrouwe print. Hiermee laat u huis en tuin in elkaar overlopen.

vtwonen, naast stijlvol ook praktisch

Naast de mooie uitstraling bezitten de tegels van vtwonen ook veel praktische, duurzame en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Omdat de tegels bestaan uit 3 cm puur keramiek zijn ze kleurvast, eenvoudig schoon te houden, vlekbestendig, kras- en slijtvast, vorstbestendig en zeer duurzaam. Wat verlangt u nog meer van een tegel voor buiten?

vtwonen bij Showtuin Heeten

Hebben deze sfeermakers uw interesse gewekt? U kunt ze komen bekijken in onze showtuin. Hier staan vele tegels van vtwonen breed opgesteld: soort bij soort of toegepast in combinatie met andere producten in onze inspiratietuinen aan de hand waarvan u ideeën kunt opdoen. Wilt u ergens meer informatie over of kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw keuze? Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u snel aan het product dat u naadloos aansluit op uw wensen en eisen. U bent van harte welkom.

Tuinverlichting - sfeervol late uurtjes

Sfeervol tot in de late uurtjes

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten