Advies op maat
Advies op maat
Houtlook
Inspiratie voor uw tuin

Keramische terrastegels met houtlook

Keramische tegels met houtlook zijn flink in opkomst. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. U creëert een terras met een warme, natuurlijke, houten uitstraling én al het goede van keramiek. U bent van harte welkom om deze bijzondere tegels te komen bekijken in onze showtuin. Of kies online uw favoriet.  

De charme van hout en de duurzaamheid van keramiek

Door onze toegenomen focus op duurzaamheid is hout een populair materiaal voor in de tuin. Echter, omdat hout een natuurlijk product is dat sneller beschadigd, is het materiaal minder praktisch voor op het terras. Keramische tegels met houtlook bieden uitkomst. Deze tegels hebben het voordeel dat ze zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Ze zijn kleur- slijt-, kras- en vorstvast en daarmee ideaal voor buiten. In tegenstelling tot een echte houten vloer hoeft u een keramische vloer niet jaarlijks te schuren en te oliën. Tegelijkertijd zijn ze met hun noesten, nerven en houttinten niet van echt hout te onderscheiden.

Formaten terrastegels met houtlook

Keramische tegels met houtlook zijn verkrijgbaar in veel verschillende maatvoeringen. De tegels zijn zelfs verkrijgbaar in mozaïekvorm, indien gewenst. Enkele gangbare maten zijn:

-    20 x 120 cm
-    30 x 120 cm
-    40 x 120 cm
-    60 x 120 cm

Kosten keramische tegels met houtlook

Omdat houtlooktegels verkrijgbaar zijn in vele soorten en maten, zijn ze er ook in vele prijsklassen. De prijs is afhankelijk van veel factoren: merk, formaat, kwaliteit, noem maar op. Toch hoeven kwalitatieve tegels met houtlook niet veel te kosten; origineel Italiaans fabricaat is al verkrijgbaar vanaf slechts € 47,95 per vierkante meter. Wilt u graag een exacte prijsopgaaf voor uw specifieke situatie? Wij stellen graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

Keramische tegels met houtlook bij Showtuin Heeten.

Wel de lusten van hout, maar niet de lasten. Dat zijn houtlook tegels in een notendop. Wilt u ook houtlook tegels in uw tuin of op uw terras? Bij Showtuin Heeten vindt u een uitgebreid assortiment houtlook tegels die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Kom langs en laat u inspireren door de mogelijkheden. Of vraag onze experts om meer informatie, tips en advies. Wij denken graag met u mee over de voor uw tuin perfecte oplossing en kunnen u als geen ander helpen uw droomtuin te realiseren.

Over ons - 2.500 mt tuininspiratie luchtfoto

Meer dan 2.500 m² tuininspiratie

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten