Advies op maat
Advies op maat

GeoCeramica Stavelot Decoro Big Flower

De GeoCeramica Stavelot Decoro Big Flower heeft een evenwichtige betonlook met een perfecte ton-sour-ton uitstraling en het design van een uitgesproken bloem die de aandacht weet te vangen. De GeoCeramica Stavelot Decoro is uitstekend te combineren met de Stavelot tegels Antra en Grigio. Aan u de keus; maakt u het gevarieerd of juist subtiel. De mogelijkheden zijn talloos en altijd geniet u van de voordelen van de kwaliteit van GeoCeramica.
Deze tegel is op een unieke manier geproduceerd. De Stabikorn waterdoorvoerende onderlaag wordt, dankzij het unieke verbindingscomponent Aquaferm, onlosmakelijk verbonden met de keramische tegel. De unieke drager maakt het mogelijk om zonder fundering uw terras aan te leggen, waardoor elke GeoCeramica tegel op iedere ondergrond gelegd kan worden. U geniet met een GeoCeramica tegel van stijlvol Italiaans keramiek, heeft u de maximale voordelen in gebruik en profiteert u van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel.
  • Kras, kleur en stlijtvast
  • Vlek en zuurbestendig
  • Bestand tegen hitte en vorst
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Drainerende Stabikorn drager
In onze showtuin vindt u een keur aan keramische tegels voor meerdere toepassingen. Kom naar onze showtuin in Heeten en bekijk de talloze mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin! Graag laten wij u de mogelijkheden zien!
Beschikbaar in:
100 x 100 x 4cm
60 x 60 x 4cm
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten