Advies op maat
Advies op maat

GeoCeramica Origini Crux Grey

De GeoCeramica Origini Crux Grey brengt de luxe uitstraling van marmer bij u in de tuin. Marmer is door die luxe uitstraling nog steeds immens populair en zeer gewild. Ongekende nuances, verkleuringen en onregelmatigheden geven een ware beleving mee aan deze eyecatcher. U kunt nu met deze keramische tegel genieten van een luxueuze terrasvloer voor een betere prijs, zonder het intensieve onderhoud van marmer.
Deze tegel is op een unieke manier geproduceerd. De Stabikorn waterdoorvoerende onderlaag wordt, dankzij het unieke verbindingscomponent Aquaferm, onlosmakelijk verbonden met de keramische tegel. De unieke drager maakt het mogelijk om zonder fundering uw terras aan te leggen, waardoor elke GeoCeramica tegel op iedere ondergrond gelegd kan worden. U geniet met een GeoCeramica tegel van stijlvol Italiaans keramiek, heeft u de maximale voordelen in gebruik en profiteert u van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel.
  • Kras, kleur en stlijtvast
  • Vlek en zuurbestendig
  • Bestand tegen hitte en vorst
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Drainerende Stabikorn drager
In onze showtuin vindt u een keur aan keramische tegels voor meerdere toepassingen. Kom naar onze showtuin in Heeten en bekijk de talloze mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin! Graag laten wij u de mogelijkheden zien!
Maat:
100 x 100 x 4cm

Sfeerimpressies GeoCeramica Origini Crux Grey

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten