Advies op maat
Advies op maat

GeoCeramica Grande Piazza Torino

  • | Dit product is in de maat 80 x 80 x 4cm te zien in onze Showtuin
De GeoCeramica Grande Piazza Torino geeft de luxe weer van een eeuwenoud Italiaans oord in Turijn. Hier waar alleen de beste producten goed genoeg waren om te gebruiken. Waar compomisloos genoten met oog voor design centraal stond. Tover ook uw tuin om in uw eigen Piazza en geniet van deze stijlvolle tegel.
Deze tegel is op een unieke manier geproduceerd. De Stabikorn waterdoorvoerende onderlaag wordt, dankzij het unieke verbindingscomponent Aquaferm, onlosmakelijk verbonden met de keramische tegel. De unieke drager maakt het mogelijk om zonder fundering uw terras aan te leggen, waardoor elke GeoCeramica tegel op iedere ondergrond gelegd kan worden. U geniet met een GeoCeramica tegel van stijlvol Italiaans keramiek, heeft u de maximale voordelen in gebruik en profiteert u van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel.
  • Kras, kleur en stlijtvast
  • Vlek en zuurbestendig
  • Bestand tegen hitte en vorst
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Drainerende Stabikorn drager
In onze showtuin vindt u een keur aan keramische tegels voor meerdere toepassingen, waaronder de GeoCeramica Grande Piazza Torino. Kom naar onze showtuin in Heeten en bekijk de talloze mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin! Graag laten wij u de mogelijkheden zien!
Beschikbaar in:
100 x 100 x 4cm
80 x 80 x 4cm
60 x 60 x 4cm

Sfeerimpressies GeoCeramica Grande Piazza Torino

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Do.
08.00 - 17.00 uur
Vrijdag
08.00 - 20.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten
Hemelvaartsdag
Gesloten
1e & 2e Pinksterdag
Gesloten