Advies op maat
Advies op maat

GeoCeramica 2Drive Fiordi Fumo

De GeoCeramica 2Drive Fiordi Fumo is nauwelijks te onderscheiden van natuurlijk quartz. Door het mooie, lichtgolvende profiel wordt lichtval gebroken en ontstaat een spannend schaduweffect. De dikte van 6 cm maakt deze tegel uitermate geschikt om toe te passen op uw oprit. Een bijzonder sterke tegel; nooit hetzelfde, nooit saai, maar blijvend mooi.
Deze tegel is op een unieke manier geproduceerd. De Stabikorn waterdoorvoerende onderlaag wordt, dankzij het unieke verbindingscomponent Aquaferm, onlosmakelijk verbonden met de keramische tegel. De unieke drager maakt het mogelijk om zonder fundering uw terras aan te leggen, waardoor elke GeoCeramica tegel op iedere ondergrond gelegd kan worden. U geniet met een GeoCeramica tegel van stijlvol Italiaans keramiek, heeft u de maximale voordelen in gebruik en profiteert u van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel.
  • Kras, kleur en stlijtvast
  • Vlek en zuurbestendig
  • Bestand tegen hitte en vorst
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Drainerende Stabikorn drager
  • Geschikt voor de oprit
In onze showtuin vindt u een keur aan keramische tegels voor meerdere toepassingen. Kom naar onze showtuin in Heeten en bekijk de talloze mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin! Graag laten wij u de mogelijkheden zien!
Maat:
60 x 60 x 6cm

Sfeerimpressies GeoCeramica 2Drive Fiordi Fumo

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Za
08.00 - 13.00 uur
Zondag
Gesloten