Advies op maat
Advies op maat
GeoCeramica
Inspiratie voor uw tuin

GeoCeramica, het beste van twee werelden

De voordelen van Italiaans keramiek, gecombineerd met de kracht van beton. Dat is wat u krijgt als u kiest voor GeoCeramica. De beste keuze voor een duurzaam en onderhoudsvriendelijk terras dat eenvoudig en snel gelegd kan worden. Bovendien is het GeoCeramica assortiment enorm uitgebreid in zowel het aantal kleuren als formaten. En natuurlijk zijn ook de GeoCeramica tegels erg sterk, kleurvast, krasvast, maatvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Bekijk hier het assortiment of bezoek onze showtuin waarin veel GeoCeramica tegels zijn verwerkt. Wij adviseren u graag.

Ons assortiment GeoCeramica

GeoCeramica terras aanleggen

De kracht van GeoCeramica is de combinatie van de stijlvolle keramische toplaag van 1 cm dik en de drainerende betonnen drager van 3 cm dik. Deze onderlaag met geïntegreerde afstandhouders maakt dat de tegels geschikt zijn voor ieder type ondergrond. De tegels zijn sneller en eenvoudiger te plaatsen tegen lagere verwerkingskosten in vergelijking met reguliere keramische tegels. U hoeft namelijk niet te investeren in een harde, volledig gestabiliseerde ondergrond. Daarmee hebben tegels van GeoCeramica dezelfde gunstige voordelen als betontegels.

Onderhoudsvriendelijke tegels van GeoCeramica

De voordelen van beton worden gecombineerd met de voordelen van keramiek. Dankzij de keramische toplaag zijn de tegels van GeoCeramica net zo duurzaam en onderhoudsvriendelijk als reguliere keramische tegels. Ze zijn slijt- en kleurvast, ongevoelig voor vlekken en vorstbestendig. De ideale tegels voor buitengebruik, bestand tegen het Nederlandse klimaat. Hiermee profiteert u van een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk terras, waar u bovengemiddeld lang plezier van heeft. 

GeoCeramica met vele designs

De GeoCeramica-tegels zijn verkrijgbaar in zeer uiteenlopende designs van Italiaanse kwaliteit. De exclusieve prints zijn een lust voor het oog, of u nu kiest voor een subtiele betonlook of een opvallende marmerlook. Door de vele keuzemogelijkheden is er voor iedere gewenste stijl een passende GeoCeramica-tegel beschikbaar. Wij helpen u graag die tegel te vinden.

GeoCeramica bij Showtuin Heeten

U ziet het: GeoCeramica combineert het beste van twee werelden. Daarom zijn ze enorm in opkomst en maken ze een groot deel uit van ons totale assortiment sierbestrating. Kom onze GeoCeramica-tegels met eigen ogen bekijken in onze showtuin. U bent dan direct in de gelegenheid om inspiratie op te doen voor uw tuin én onze adviseurs in te schakelen voor tips en advies. Samen maken we uw droomtuin werkelijkheid.

Veranda's - hotspot - zwart

De gezelligste hotspot in de tuin

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u