CeraSun Ardesia nero

De CeraSun Ardesia Nero van Showtuin Heeten heeft de uitstraling van een natuurstenen tegel. Het zandpatroon wat hierin verwerkt is, heeft strakke lijnen voor een modern uiterlijk.
De tegel is op een unieke manier geproduceerd. Een hoogwaardige keramische tegel met grondstoffen van natuurlijke oorsprong, wordt gebakken bij een temperatuur van ca 1100°. Vervolgens wordt deze tegel permanent met een massieve betontegel verbonden. De tegel wordt hier zwaarder van, waardoor de CeraSun op iedere ondergrond gelegd kan worden. U geniet met CeraSun tegels van stijlvol Italiaans keramiek en profiteert van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel.
Maat 30 x 60 x 4cm
Maat 30 x 60 x 4cm
Kras, kleur en stlijtvast Vlek en zuurbestendig Bestand tegen hitte en vorst Onderhoudsvriendelijk Massieve betonnen onderlaag
In onze Showtuin vindt u een keur aan keramische tegels. Waaronder de CeraSun Aredesia Nero. Wij tonen u graag alle mogelijkheden! Bel voor een afspraak op maat of kom langs in Heeten en bekijk de mogelijkheden!

Sfeerimpressies CeraSun Ardesia nero

Uw bestelling direct meenemen?

Uw bestelling direct meenemen?

Leen onze aanhanger gratis.

Goedenavond!

Buiten genieten met het comfort van binnen

Stef Stef
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m vrij.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 13.00 uur
Zondag
Gesloten