Advies op maat
Advies op maat
CeraSun
Inspiratie voor uw tuin

CeraSun, de kracht van keramiek en de eenvoud van beton

Een onderhoudsvriendelijk terras dat eenvoudig is aan te leggen en er geweldig blijft uitzien? U realiseert het met de keramische tegels van CeraSun. De collectie biedt een grote variëteit aan beton- en natuursteendesigns in meerdere kleuren en afmetingen. De tegels zijn erg sterk, kleurvast, krasvast, maatvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Maak hier kennis met het uitgebreide assortiment of bekijk de tegels in onze showtuin en kies uw favoriet.

CeraSun, duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De kern van CeraSun bestaat uit een hoogwaardige keramische tegel van natuurlijke grondstoffen, gebakken in een temperatuur van 1.100 graden Celsius. Daar dankt de tegel haar vele duurzame en onderhoudsvriendelijke eigenschappen aan. CeraSun tegels zijn vlek- en zuurbestendig, kras- slijt- en kleurvast, bestand tegen hitte en vorst en eenvoudig schoon te maken. Daarmee beschikken ze over al het goede van een reguliere keramische tegel.

Het leggen van CeraSun

De voordelen van keramiek worden gecombineerd met die van beton. De keramische tegel wordt bevestigd op betonnen onderlaag, die het mogelijk maakt de tegels direct op een ondergrond van zand of split te leggen, zoals ook mogelijk is bij betontegels. U bent minder kosten kwijt aan het creëren van een goede ondergrond, waardoor de verwerkingskosten van CeraSun een stuk lager liggen in vergelijking met reguliere keramische tegels. Door het hoge eigen gewicht is het ook mogelijk de CeraSun-tegels te verleggen met een waterdoorlatende voeg, die onkruid tegengaat.

CeraSun bij Showtuin Heeten

Wilt u meer informatie over deze even stijlvolle als praktische tegels? Of bent u reeds overtuigd en klaar voor een prachtig CeraSun-terras? Breng dan vooral een bezoek aan Showtuin Heeten. Wij vertellen u graag meer over deze bijzondere producten en helpen u de tegel te vinden die volledig voldoet aan uw wensen en eisen. U bent van harte welkom!

Veranda's - comfort van binnen - wit

Buiten genieten met het comfort van binnen

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u