Advies op maat
Advies op maat
CeraDeco
Inspiratie voor uw tuin

CeraDeco, exclusiviteit voor een betaalbare prijs

Droomt u ook van een luxe terras dat één en al exclusiviteit uitstraalt? Met de tegels van CeraDeco maakt u deze droom werkelijkheid. De tegels zijn erg sterk, kleurvast, krasvast, maatvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Onze collectie CeraDeco bevat een ruime variatie aan afmetingen en designs, waarmee u een stijlvol en comfortabel buitenleven creëert voor een betaalbare prijs.

CeraDeco, tegels in iedere stijl

De tegels van CeraDeco onderscheiden zich met hun exclusieve uitstraling van Italiaanse kwaliteit. De tegels zijn verkrijgbaar in een collectie van selecte kleuren waarmee u iedere gewenste stijl creëert. Naast de standaardformaten zijn er ook CeraDeco LUX tegels verkrijgbaar in een groter formaat van 90 x 90. Hiermee maakt u uw terras nog luxer en ruimtelijker, aangezien er minder voegnaden zichtbaar zijn. Met een dikte van 5 cm zijn de tegels van CeraDeco LUX ook een stuk massiever en duurzamer.

CeraDeco, keramiek en beton in één product

Groot voordeel van CeraDeco is de combinatie van de toplaag van puur Italiaans keramiek en de onderlaag van hoogwaardig verdicht beton. Waar de keramische toplaag zorgt voor een exclusieve uitstraling en een extreem lange levensduur, zorgt de betonnen onderlaag ervoor dat de tegels eenvoudig te verwerken zijn. De gepatenteerde verbinding tussen het keramiek en het beton garandeert een naadloze, vochtbeschermende aansluiting en een duurzaam resultaat.

CeraDeco bij Showtuin Heeten

Onze showtuin is dé plek om deze bijzondere tegels te komen bekijken. Hier krijgt u de beste indruk van wat CeraDeco-tegels kunnen betekenen voor de sfeer in uw tuin. Wilt u meer informatie over deze bijzondere tegels? Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen. Bovendien helpen we u graag om uit de variëteit aan kleuren en designs de juiste CeraDeco-tegel te selecteren, die volledig aansluit op uw wensen en eisen. U bent van harte welkom. 

Veranda's - comfort van binnen - wit

Buiten genieten met het comfort van binnen

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten