Advies op maat
Advies op maat
Keramische tegels 4 cm dik
Inspiratie voor uw tuin

Keramische tegels 4 cm dik

Keramische tegels van 4 cm dik zijn op dit moment enorm populair. Logisch, de tegels zijn zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk en zijn heel eenvoudig te verwerken. De 4 cm tegels zijn direct te leggen op een zandbed. En natuurlijk zijn ook deze tegels kleurvast, krasvast, maatvast en 100% vorstbestendig. Bij Showtuin Heeten vindt u een enorm aanbod keramische tegels van 4 cm dik van vooraanstaande merken als GeoCeramica, CeraDeco en Cerasun. Maak hier kennis met ons aanbod.

Keramische tegels van 4 cm dik met betonnen onderlaag

Onze keramische tegels van 4 cm dik bestaan uit een keramische toplaag van 1 cm dik, die is verlijmd op een betonnen drager van 3 cm dik. Deze betonnen onderlaag zorgt ervoor dat de tegels op dezelfde wijze verwerkt kunnen worden als betontegels. Ze liggen direct gestabiliseerd op het zandbed, waardoor er geen gestabiliseerde, verharde ondergrond noodzakelijk is. Dat maakt het bestraten eenvoudig en bovendien goedkoop, aangezien de verwerkingskosten een stuk lager zijn.

Al het goede van keramiek

Door de op hoge temperatuur gebakken keramische toplaag zijn de tegels net zo duurzaam en onderhoudsvriendelijk als reguliere keramische tegels. De tegels hebben een zeer lange levensduur en zijn niet gevoelig voor weersinvloeden. Ze zijn kras-, slijt-, kleur- en vorstvast en dus niet onderhevig aan uiterlijke veranderingen. Dat maakt de tegels de ideale keuze voor buiten. U creëert er een terras mee dat er jaar in jaar uit blijft uitzien als nieuw.

Keramische tegels van 4 cm dik bij Showtuin Heeten

Ons aanbod keramische tegels van 4 cm dik bestaat uit een grote variëteit aan formaten en designs. Van natuurgetrouwe unikleuren tot mooie, decoratieve prints. Onze showtuin geeft u het meest complete overzicht van alle mogelijkheden. Hier worden onze tegels toegepast in tal van mooie inspiratietuinen in combinatie met andere producten, zodat u een goed beeld krijgt van hoe de tegels tot uiting komen als ze eenmaal zijn verwerkt en u bovendien op leuke ideeën komt voor uw eigen tuin. U bent van harte welkom.

tuin inspiratie - inspiratie tuin? afb: houten deuren

Inspiratie nodig voor uw tuin?

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u