Advies op maat
Advies op maat
Piet Boon
Inspiratie voor uw tuin

Keramische tegels van Piet Boon

Nieuw in ons assortiment zijn de keramische tegels van de internationaal gerenommeerde designstudio Piet Boon. Deze prachtige tegels hebben alles in huis voor een trendy tuin, die goed is af te stemmen op het comfort en de uitstraling van uw woning. Ze vallen op door hun rustieke kleuren en grote formaat van 90 x 90 cm. Daarmee zorgen ze voor een robuust en ruimtelijk ogend terras. Bekijk hier onze collectie.

Piet Boon keramische tegels assortiment

Het assortiment keramische tegels van Piet Boon bestaat uit vier soorten tegels, variërend in kleur. Van een mooie, egale unikleur tot een kleur met subtiele schakeringen, die de tegel een rustieke uitstraling geeft. Alle tegels beschikken over een tijdloze uitstraling met een verfijnde balans tussen luxe en eenvoud. Met een terras van keramische tegels van Piet Boon geeft u uw tuin een exclusieve uitstraling. Onder andere dankzij het grote tegelformaat van 90 x 90 cm. Dit formaat draagt bij aan een luxe uitstraling én een onderhoudsvriendelijker terras, aangezien er sprake is van minder voegen.

Piet Boon keramische tegels van 3 cm dik

Net als alle andere keramische tegels zijn ook die van Piet Boon zeer duurzaam: ze zijn kras-, kleur- en vorstvast en vet- en vlekbestendig. Ander groot voordeel is de dikte van 3 cm. Deze zorgt ervoor dat de tegels eenvoudiger gelegd kunnen worden, aangezien er geen verharde, gestabiliseerde ondergrond noodzakelijk is. Dat houdt de verwerkingskosten relatief laag.

Keramische tegels van Piet Boon bij Showtuin Heeten

Overtuigd van de voordelen van keramische tegels van Piet Boon? Ze zijn verkrijgbaar bij Showtuin Heeten. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen. Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Onze adviseurs staan voor u klaar. Vertel ons uw wensen voor de tuin, dan vertellen wij u met welke producten u uw wensen realiseert.

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten