Keramische tegels 3 cm dik
Inspiratie voor uw tuin

Keramische tegels 3 cm dik, robuust en stijlvol

Een hoogwaardig terras dat onderhoudsvriendelijk is en onder alle omstandigheden mooi blijft. U realiseert het met onze keramische tegels van 3 cm dik. Kleur- en krasvast en dus de ideale tegels voor in uw tuin. U vindt ze uiteraard bij Showtuin Heeten. 

Keramische tegels 3 cm dik aanleggen

Dankzij de dikte van 3 cm liggen de tegels extra stabiel. Wij adviseren ze te leggen op een 10 cm dikke laag zand vermengd met ondergrondversteviger. Een dikte van 3 cm heeft meer voordelen. Omdat de tegels bestaan uit een dikkere laag massief keramiek, zijn ze oersterk en vanzelfsprekend steviger dan keramische oplossingen van 2 cm dik. Ook neemt het massieve keramiek uiterst weinig water op en is daarom honderd procent vorstbestendig. 

Keramische tegels 3 cm dik zijn duurzaam

Naast de honderd procent vorstbestendigheid, beschikken keramische tegels over veel andere duurzame eigenschappen. Keramiek wordt gebakken onder zeer hoge temperatuur, waardoor het materiaal extreem hard is. Dat maakt keramische tegels van 3 cm dik kleur- en slijtvast en ongevoelig voor vlekken. U profiteert daarmee van een zeer onderhoudsvriendelijk terras dat eruit blijft zien als nieuw. Uiteraard zijn ook onze keramische tegels van 3 cm dik verkrijgbaar in veel verschillende formaten en designs. We hebben voor iedere smaak een geschikt product in de aanbieding.

Keramische tegels 3 cm dik bij Showtuin Heeten

Wilt u meer informatie over keramische tegel van 3 cm dik? Of wilt u zich juist laten inspireren door alle mogelijkheden die u ermee heeft? In beide gevallen bent u bij Showtuin Heeten aan het goede adres. Hier krijgt u een goed overzicht van het complete aanbod en brengen we u bovendien op leuke toepassingsideeën aan de hand van veel inspiratietuinen. Daarnaast kunnen onze adviseurs u alles vertellen over de producten en u desgewenst adviseren in het maken van de juiste keuze. U bent van harte welkom! 

tuin inspiratie- tuinstijl - afb: houten schutting

Welke tuinstijl past bij u? Ontdek het hier!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten