Advies op maat
Advies op maat
Keramische tegels 2 cm dik
Inspiratie voor uw tuin

Keramische tegels 2 cm dik, voor iedere stijl de juiste tegel

De Garden Design tegel 2 cm dik heeft, door het specifieke productieproces, intense kleuren. Door deze relatief dunne tegel gestabiliseerd te leggen, zal hij niet verzakken. U profiteert tijdens het leggen van het lagere gewicht en geniet daarna van de kwaliteit van keramiek. De tegel is erg sterk, kleurvast, krasvast, maatvast, duurzaam en milieuvriendelijk. Keramische tuintegels nemen geen vocht of vuil op. Indien goed verwerkt heeft u de beste tegel die er is!

Ons assortiment Keramische tegels 2 cm dik

Het leggen van keramische tegels 2cm dik

Keramische tegels van 2 cm dik zijn de beste tegels die er zijn, mits ze op de juiste manier verwerkt worden. De beperkte dikte stelt namelijk hogere eisen aan de ondergrond. Het mooiste resultaat verkrijgt u met een volledig gestabiliseerde en harde fundering. Deze creëert u met een 10 cm dikke laag zand met daarboven een 8 cm dikke laag split, vermengd met ondergrondversteviger. Door hier de tegels op te verlijmen, zullen ze nooit verzakken. Heeft u geen ervaring met het aanleggen van een goede ondergrond? Bij Showtuin Heeten helpen we u graag verder. Omdat de tegels met een dikte van 2 cm relatief dun zijn en daardoor een lager gewicht hebben, zijn ze ook prima geschikt voor op dakterrassen en balkons.

Keramische tegels 2 cm dik in vele designs

Naast de vele formaten zijn er ook zeer veel verschillende designs verkrijgbaar. Bij Showtuin Heeten hebben we een ruim assortiment keramische tegels in allerlei uitstralingen. Voor iedere gewenste stijl is er een geschikte tegel verkrijgbaar met de juiste toplaag. Van modern tot klassiek en van strak tot natuurlijk. Dankzij de gunstige eigenschappen van keramiek blijft de toplaag bovendien zeer lang mooi. Omdat keramiek een bijzonder lage porositeit heeft, zijn de tegels kras- en kleurvast, waardoor u verzekerd bent van een onderhoudsvriendelijk terras onder alle weersomstandigheden.

Keramische tegels 2 cm dik bij Showtuin Heeten

Overtuigd van de voordelen van 2 cm dikke keramische tegels? Kom ze bekijken in onze showtuin. Hier krijgt u een goede indruk van de alle mogelijkheden en vindt u gegarandeerd de tegel die het best bij u past. Daar helpen we u graag bij. Aan de hand van uw wensen en eisen gaan onze adviseurs op zoek naar de tegel die hier het best op aansluit. Bij Showtuin Heeten slaagt u altijd. U bent van harte welkom! 

Over ons - stenen nieuwe look

Een nieuwe look voor uw tuin?

Showtuin Heeten helpt u verder

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten