Advies op maat
Advies op maat
Keramische tegels
Inspiratie voor uw tuin

Keramische tegels voor een sfeervolle tuin

Steeds meer tuinen worden ermee bestraat: keramische tegels. Deze populaire siertegels bestaan uit zuivere, minerale grondstoffen die onder zeer hoge temperatuur worden gebakken. Dat resulteert in een duurzame, slijtvaste tegel, die bovendien heel onderhoudsvriendelijk is. De ideale tegel voor in de tuin, die toch huiselijke associaties oproept. Bij Showtuin Heeten beschikken wij over een uitgebreide collectie keramische tegels van vooraanstaande merken.

Ons assortiment Keramische tegels

Keramische tegels 2 cm dik, voor iedere stijl de juiste tegel

Keramische tegels 2 cm dik

Droomt u ook van een stijlvol, nieuw terras in uw tuin? Met onze keramische tegels van 2 cm dik zit u goed. Bij Showtuin Heeten bieden we deze tegels aan in allerlei soorten en maten met voor iedere gewenste stijl de juiste producten.

Keramische tegels 3 cm dik, robuust en stijlvol

Keramische tegels 3 cm dik

Een hoogwaardig terras dat onderhoudsvriendelijk is en onder alle omstandigheden mooi blijft. U realiseert het met onze keramische tegels van 3 cm dik. Kleur- en krasvast en dus de ideale tegels voor in uw tuin. U vindt ze uiteraard bij Showtuin Heeten. 

Keramische tegels 4 cm dik

Keramische tegels 4 cm dik

Keramische tegels van 4 cm dik zijn enorm in trek. Naast dat ze zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn, zijn ze ook heel eenvoudig te verwerken. De tegels hebben een zeer lange levensduur, zijn niet gevoelig voor weersinvloeden en zijn kras-, slijt-, kleur- en vorstvast. 

vtwonen

vtwonen

De huiselijkheid van het interieur doortrekken naar de tuin? U slaagt erin met de tegels van vtwonen. De vtwonen-tegels zijn enorm populair door de vele prints en patronen. De prachtige uitstraling wordt gecombineerd met duurzame en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. 

GeoCeramica, het beste van twee werelden

GeoCeramica

De beste keuze voor een duurzaam en onderhoudsvriendelijk terras dat eenvoudig en snel gelegd kan worden. Bovendien is GeoCeramica het merk met het grootste aantal verschillende kleuren en formaten.

Keramische terrastegels met houtlook

Houtlook

Keramische tegels met houtlook zijn flink in opkomst. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. U creëert een terras met een warme, natuurlijke, houten uitstraling én al het goede van keramiek.

Cerasun, de kracht van keramiek en de eenvoud van beton

Cerasun

Een onderhoudsvriendelijk terras dat eenvoudig is aan te leggen en er geweldig blijft uitzien: u realiseert het met de tegels van Cerasun. De tegels bieden een variëteit aan beton- en natuursteendesigns in diverse kleuren en afmetingen. 

CeraDeco, exclusiviteit voor een betaalbare prijs

CeraDeco

Droomt u ook van een luxe terras dat één en al exclusiviteit uitstraalt? Met de tegels van CeraDeco maakt u deze droom werkelijkheid. Onze collectie CeraDeco bevat een ruime variatie aan afmetingen en designs, waarmee u een stijlvol en comfortabel buitenleven creëert voor een betaalbare prijs.

Eigenschappen keramische tegels

Keramische tegels zijn naast sfeervol ook heel praktisch en functioneel. Ze beschikken over veel positieve eigenschappen die zorgen voor een zeer duurzaam product. De tegels zijn slijt- en kleurvast en bestand tegen vorst. Omdat ze minimaal te lijden hebben van bijvoorbeeld weersinvloeden en schuivend meubilair zijn keramische tegels de ideale keuze voor buiten. Dat terwijl ze vroeger voornamelijk bestemd waren voor binnengebruik. Omdat ze nog altijd veel huiselijke associaties oproepen zijn keramische tegels perfect om binnen en buiten beter op elkaar af te stemmen en in elkaar over te laten lopen.

Verschillende varianten keramische tegels 

De groeiende vraag naar keramische tegels maakt dat het aanbod de laatste jaren enorm gegroeid is. Bij Showtuin Heeten hebben we een zeer ruim assortiment vol topmerken van vooraanstaande leveranciers. Door de vele varianten en formaten die we aanbieden, hebben we voor iedere tuinstijl de juiste tegel beschikbaar.

Keramische tegels van vtwonen

Deze elegante vtwonen tegels zijn er in vele formaten en dessins. Dat maakt de tegels geschikt voor uiteenlopende tuinstijlen. Met hun fraaie uitstraling maken ze van ieder terras een echte eyecatcher, die naadloos kan worden afgestemd op de vloer in de woning.

Keramische tegels van GeoCeramica 

De GeoCeramica-tegels combineren het beste van twee werelden: stijlvol keramiek en krachtig beton. Dit levert een elegante tegel op die eenvoudig is te verwerken en moeiteloos harmonieert met vele tuininrichtingen.

Keramische tegels met houtlook

Eén van de laatste trends op het gebied van keramische tegels zijn de tegels met een natuurlijke houtlook. Voorzien van noesten, nerven en houttinten doen de tegels aan als echt hout, terwijl ze toch alle voordelen van duurzaam keramiek genieten.

Kosten keramische tegels

Over het algemeen mag worden aangenomen dat de kosten per vierkante meter beginnen bij zo’n € 25,-. Echter, de exacte hoogte van de prijs van keramische tegels hangt van veel verschillende zaken af. Heeft u behoefte aan een exacte prijsopgaaf voor de specifieke situatie in uw tuin? Dan nodigen wij u van harte uit een bezoek te brengen aan Showtuin Heeten. Onze adviseurs denken met u mee en stellen graag een vrijblijvende offerte op, op basis van uw wensen en eisen.

Twan

Direct advies?

Ik help u graag verder met het maken van uw keuze.

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten