Advies op maat
Advies op maat
Keramische tegels
Inspiratie voor uw tuin

Keramische tegels voor een sfeervolle tuin

Keramische tegels zijn niet meer uit onze tuinen weg te denken. Deze populaire siertegels bestaan uit zuivere, minerale grondstoffen die onder zeer hoge temperatuur worden gebakken. Dat resulteert in een duurzame, slijtvaste, kleurvaste en krasvaste tegel, die zeer onderhoudsvriendelijk is. De ideale tegel, ook voor in uw tuin. De keramische tegel heeft een minimale absorptie van zuren, vetten, oliën en vocht. Vetvlekken na het barbecueën? Die zijn na het afnemen met een vochtige doek verdwenen als sneeuw voor de zon. Zeer sterke vervuilde tegels zijn zelfs met een hoge druk spuit te reinigen, zonder dat de tegels daardoor worden beschadigd. Bij Showtuin Heeten beschikken wij over een zeer uitgebreide collectie keramische tegels van vooraanstaande merken.

Ons assortiment Keramische tegels

Niet elke tegel is de juiste tegel
Twan

Wie bestrating zoekt is bij ons op de juiste plek. Maar hoe kiest u de juiste tegel? Daar komt best veel bij kijken. Daarom help ik u graag bij het maken van de juiste keuze. Maak een afspraak, dan vertel ik u alles. Tot binnenkort.

Twan

Ons assortiment Keramische tegels

Keramische tegels 2 cm dik, voor iedere stijl de juiste tegel

Keramische tegels 2 cm dik

De Garden Design tegel 2 cm dik heeft, door het specifieke productieproces, intense kleuren. Door deze relatief dunne tegel gestabiliseerd te leggen, zal hij niet verzakken. U profiteert tijdens het leggen van het lagere gewicht en geniet daarna van de kwaliteit van keramiek. De tegel is erg sterk, kleurvast, krasvast, maatvast, duurzaam en milieuvriendelijk. Keramische tuintegels nemen geen vocht of vuil op. Indien goed verwerkt heeft u de beste tegel die er is!

Keramische tegels 3 cm dik, robuust en stijlvol

Keramische tegels 3 cm dik

Een hoogwaardig terras dat onderhoudsvriendelijk is en onder alle omstandigheden mooi blijft? U realiseert het met onze keramische tegels van 3 cm dik. De dikte geeft extra stabiliteit en heeft een nog sterkere toplaag dan de 2 cm dikke tegels. U legt de tegels op een drainerende zandlaag van 15 cm, waarbij u de bovenste laag vermengd met een verstevigingsmortel. Indien goed verwerkt heeft u een tegel voor het leven! Kleur- en krasvast en daarmee de ideale tegel, ook voor in uw tuin. U vindt deze uiteraard bij Showtuin Heeten.

Niet elke tegel is de juiste tegel
Twan

Wie bestrating zoekt is bij ons op de juiste plek. Maar hoe kiest u de juiste tegel? Daar komt best veel bij kijken. Daarom help ik u graag bij het maken van de juiste keuze. Maak een afspraak, dan vertel ik u alles. Tot binnenkort.

Twan
Keramische tegels 4 cm dik

Keramische tegels 4 cm dik

Keramische tegels van 4 cm dik zijn enorm in trek. Naast dat ze zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn, zijn ze ook heel eenvoudig te verwerken. De tegels hebben een zeer lange levensduur, zijn niet gevoelig voor weersinvloeden en zijn kras-, slijt-, kleur- en vorstvast. 

vtwonen

vtwonen

De huiselijkheid van uw interieur doortrekken naar uw tuin? U slaagt erin met de tegels van vtwonen. De vtwonen tegels zijn enorm populair met name door de vele prints en patronen waarin ze verkrijgbaar zijn. De prachtige uitstraling wordt gecombineerd met duurzame en onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Een deel van het vtwonen assortiment kent het unieke formaat 70 x 70 cm, met een dikte van 3,2 cm. En natuurlijk is de vtwonen keramische tegel kleurvast, krasvast, maatvast, 100% vorstbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Bekijk de indrukwekkende vtwonen collectie in onze showtuin.

GeoCeramica, het beste van twee werelden

GeoCeramica

De beste keuze voor een duurzaam en onderhoudsvriendelijk terras dat eenvoudig en snel gelegd kan worden. Bovendien is GeoCeramica het merk met het grootste aantal verschillende kleuren en formaten.

Keramische terrastegels met houtlook

Houtlook

Keramische tegels met houtlook zijn flink in opkomst. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. U creëert een terras met een warme, natuurlijke, houten uitstraling én al het goede van keramiek.

CeraSun, de kracht van keramiek en de eenvoud van beton

CeraSun

Een onderhoudsvriendelijk terras dat eenvoudig is aan te leggen en er geweldig blijft uitzien: u realiseert het met de tegels van CeraSun. De tegels bieden een variëteit aan beton- en natuursteendesigns in diverse kleuren en afmetingen. 

Eigenschappen keramische tegels

Keramische tegels zijn naast sfeervol ook heel praktisch en functioneel. Ze beschikken over veel positieve eigenschappen die zorgen voor een zeer duurzaam product. De tegels zijn slijt- en kleurvast en bestand tegen vorst. Omdat ze minimaal te lijden hebben van bijvoorbeeld weersinvloeden en schuivend meubilair zijn keramische tegels de ideale keuze voor buiten. Dat terwijl ze vroeger voornamelijk bestemd waren voor binnengebruik. Omdat ze nog altijd veel huiselijke associaties oproepen zijn keramische tegels perfect om binnen en buiten beter op elkaar af te stemmen en in elkaar over te laten lopen.

Verschillende varianten keramische tegels 

De groeiende vraag naar keramische tegels maakt dat het aanbod de laatste jaren enorm gegroeid is. Bij Showtuin Heeten hebben we een zeer ruim assortiment vol topmerken van vooraanstaande leveranciers. Door de vele varianten en formaten die we aanbieden, hebben we voor iedere tuinstijl de juiste tegel beschikbaar.

Keramische tegels van vtwonen

Deze elegante vtwonen tegels zijn er in vele formaten en dessins. Dat maakt de tegels geschikt voor uiteenlopende tuinstijlen. Met hun fraaie uitstraling maken ze van ieder terras een echte eyecatcher, die naadloos kan worden afgestemd op de vloer in de woning.

Keramische tegels van GeoCeramica 

De GeoCeramica-tegels combineren het beste van twee werelden: stijlvol keramiek en krachtig beton. Dit levert een elegante tegel op die eenvoudig is te verwerken en moeiteloos harmonieert met vele tuininrichtingen.

Keramische tegels met houtlook

Eén van de laatste trends op het gebied van keramische tegels zijn de tegels met een natuurlijke houtlook. Voorzien van noesten, nerven en houttinten doen de tegels aan als echt hout, terwijl ze toch alle voordelen van duurzaam keramiek genieten.

Kosten keramische tegels

Over het algemeen beginnen de kosten voor keramische tegels bij zo’n € 55,- per vierkante meter. Echter, de exacte prijs hangt van meerdere factoren af. Heeft u behoefte aan een exacte prijsopgaaf voor de specifieke situatie in uw tuin? Dan nodigen wij u van harte uit een bezoek te brengen aan Showtuin Heeten. Onze adviseurs denken met u mee en stellen graag, op basis van uw wensen en eisen, een offerte op.

Twan

Direct advies?

Ik help u graag verder met het maken van uw keuze.

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten