Keramische tegels
Inspiratie voor uw tuin

Keramische tegels voor een sfeervolle tuin

Steeds meer tuinen worden ermee bestraat: keramische tegels. Deze populaire siertegels bestaan uit zuivere, minerale grondstoffen die onder zeer hoge temperatuur worden gebakken. Dat resulteert in een duurzame, slijtvaste tegel, die bovendien heel onderhoudsvriendelijk is. De ideale tegel voor in de tuin, die toch huiselijke associaties oproept. Bij Showtuin Heeten beschikken wij over een uitgebreide collectie keramische tegels van vooraanstaande merken.

Eigenschappen keramische tegels

Keramische tegels zijn naast sfeervol ook heel praktisch en functioneel. Ze beschikken over veel positieve eigenschappen die zorgen voor een zeer duurzaam product. De tegels zijn slijt- en kleurvast en bestand tegen vorst. Omdat ze minimaal te lijden hebben van bijvoorbeeld weersinvloeden en schuivend meubilair zijn keramische tegels de ideale keuze voor buiten. Dat terwijl ze vroeger voornamelijk bestemd waren voor binnengebruik. Omdat ze nog altijd veel huiselijke associaties oproepen zijn keramische tegels perfect om binnen en buiten beter op elkaar af te stemmen en in elkaar over te laten lopen.

Verschillende varianten keramische tegels 

De groeiende vraag naar keramische tegels maakt dat het aanbod de laatste jaren enorm gegroeid is. Bij Showtuin Heeten hebben we een zeer ruim assortiment vol topmerken van vooraanstaande leveranciers. Door de vele varianten en formaten die we aanbieden, hebben we voor iedere tuinstijl de juiste tegel beschikbaar.

Keramische tegels van vtwonen

Deze elegante vtwonen tegels zijn er in vele formaten en dessins. Dat maakt de tegels geschikt voor uiteenlopende tuinstijlen. Met hun fraaie uitstraling maken ze van ieder terras een echte eyecatcher, die naadloos kan worden afgestemd op de vloer in de woning.

Keramische tegels van GeoCeramica 

De GeoCeramica-tegels combineren het beste van twee werelden: stijlvol keramiek en krachtig beton. Dit levert een elegante tegel op die eenvoudig is te verwerken en moeiteloos harmonieert met vele tuininrichtingen.

Keramische tegels met houtlook

Eén van de laatste trends op het gebied van keramische tegels zijn de tegels met een natuurlijke houtlook. Voorzien van noesten, nerven en houttinten doen de tegels aan als echt hout, terwijl ze toch alle voordelen van duurzaam keramiek genieten.

Kosten keramische tegels

Over het algemeen mag worden aangenomen dat de kosten per vierkante meter beginnen bij zo’n € 25,-. Echter, de exacte hoogte van de prijs van keramische tegels hangt van veel verschillende zaken af. Heeft u behoefte aan een exacte prijsopgaaf voor de specifieke situatie in uw tuin? Dan nodigen wij u van harte uit een bezoek te brengen aan Showtuin Heeten. Onze adviseurs denken met u mee en stellen graag een vrijblijvende offerte op, op basis van uw wensen en eisen.

Stef

Direct advies?

Ik help u graag verder met het maken van uw keuze.

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 14.00 uur
Zondag
Gesloten
 
Kerstvakantie
21-12-2020 t/m 03-01-2021