Easyton Tops Red nuance

Met de Easyton Tops Red nuance krijgt u een bijzonder strak terras. De tegel is bovendien onderhoudsvriendelijk en voorzien van top-protect.
De Easyton Tops Red nuance heeft een bijzonder glad oppervlak en is zonder facet. De tegels kunnen daardoor strak tegen elkaar aangelegd worden en hebben geen schuine kant (facet). Uw terras krijgt door de kenmerken van de Easyton Tops Red nuance een bijzonder strak uiterlijk. De tegels zijn voorzien van een hydrofoob – waterafstotend - middel, waardoor de tegels minder snel groen worden. Om de kleurechtheid voor langere tijd te garanderen zijn de Easyton Tops siertegels behandeld met top-protect. Voordeel is bovendien dat er een kleinere kans op kalkuitbloei is. Tot slot zijn de tegels zodanig geborsteld dat de toplaag erg zacht aanvoelt. De Easyton Tops-serie heeft dezelfde kwaliteit als de normale Easyton, maar is slechts 4 cm dik, waardoor hij makkelijker te verwerken is.
Maat 30 x 60 x 4cm
| Dit product is tentoongesteld in een van onze showtuinen
Maat 30 x 60 x 4cm
Zonder facet Minder gevoelig voor groene aanslag Top-protect voor langere kleurechtheid
In onze Showtuin vindt u een keur aan betonnen tegels voor meerdere toepassingen, waaronder de Easyton Tops Red nuance. Wij tonen u graag alle mogelijkheden! Bel voor een afspraak op maat of kom langs in Heeten en bekijk de mogelijkheden!
Uw bestelling direct meenemen?

Uw bestelling direct meenemen?

Leen onze aanhanger gratis.

Goedemiddag!

De gezelligste hotspot in de tuin

Twan Twan
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m vrij.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 13.00 uur
Zondag
Gesloten