Advies op maat
Advies op maat

Easyton Tops Creme

  • | Dit product is in de maat 30 x 60 x 4cm verwerkt in onze Showtuin
De Easyton Tops Creme is een hoogwaardige sierbestrating in meerdere formaten en een dikte van 4 cm, zonder facet. Door de gewichtsbesparing van de Easyton Tops ten opzichte van de dikkere Easyton is deze tegel veel viendelijker in de verwerking. Ook de Easyton Tops is voorzien van een strakke geborstelde soft touch deklaag, zonder facet, met afstandhouders en twee keer geïmpregneerd met een impregneermiddel.
De Easyton Tops Creme is net als de Easyton Creme, bewerkt met borstels waardoor de kleur wordt versterkt en het oppervlak satijnzacht aanvoelt. De tegels kunnen strak tegen elkaar aan gelegd worden, tesamen met de kenmerken van de Easyton Tops geeft dit uw terras een strak uiterlijk. De tegel is voorzien van een waterafstotend middel en zal daardoor minder snel groen worden. Om de kleurechtheid voor langere tijd te garanderen is ook de Easyton Tops behandeld met top-protect en verkleint daarmee de kans op kalkuitbloei.
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Met afstandhouder
  • Minder gevoelig voor groene aanslag
  • Top-protect voor lange kleurechtheid
  • Door beperkt gewicht, vriendelijke verwerking
In onze showtuin vindt u een keur aan strakke bestrating voor meerdere toepassingen, waaronder de Easyton Tops Creme. Kom naar onze showtuin in Heeten en bekijk de talloze mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin! Graag laten wij u de mogelijkheden zien!
Beschikbaar in:
30 x 60 x 4cm
60 x 60 x 4cm
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Do.
08.00 - 17.00 uur
Vrijdag
08.00 - 20.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten
Hemelvaartsdag
Gesloten
1e & 2e Pinksterdag
Gesloten