Advies op maat
Advies op maat

Easyton Tops Natural Light grey

  • | Dit product is in de maat 30 x 60 x 4cm te zien in onze Showtuin
De Easyton Tops Natural Light Grey is een hoogwaardige sierbestrating met een gewelfd oppervlak en in een dikte van 4 cm, zonder facet. Door de gewichtsbesparing van de Easyton Tops ten opzichte van de dikkere Easyton is deze tegel viendelijker in de verwerking. Ook de Easyton Tops Natural is voorzien van een strakke geborstelde soft touch deklaag, is zonder facet, heeft afstandhouders en is twee keer geïmpregneerd met een impregneermiddel.
De Easyton Tops Natural Light Grey is net als de Easyton Tops bewerkt met borstels waardoor de kleur wordt versterkt en het oppervlak satijnzacht aanvoelt. De tegels kunnen strak tegen elkaar aan gelegd worden, tesamen met de kenmerken van de Easyton Tops Natural geeft dit uw terras een strak uiterlijk. De tegel is voorzien van een waterafstotend middel en zal daardoor minder snel groen worden. Om de kleurechtheid voor langere tijd te garanderen is ook de Easyton Tops Natural behandeld met top-protect en verkleint daarmee de kans op kalkuitbloei.
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Gewelfd oppervlak, met afstandhouder
  • Minder gevoelig voor groene aanslag
  • Top-protect voor lange kleurechtheid
  • Door beperkt gewicht, vriendelijke verwerking
In onze showtuin vindt u een keur aan strakke bestrating voor meerdere toepassingen, waaronder de Easyton Tops Natural Light Grey. Kom naar onze showtuin in Heeten en bekijk de talloze mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin! Graag laten wij u de mogelijkheden zien!
Beschikbaar in:
30 x 60 x 4cm
60 x 60 x 4cm
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Za
08.00 - 13.00 uur
Zondag
Gesloten