Easyton Tops Linea Black

Met de Easyton Tops Linea Black krijgt u een bijzonder strak terras. De tegel is bovendien onderhoudsvriendelijk en voorzien van top-protect.
De Easyton Tops Linea Black heeft een bijzonder glad oppervlak en heeft een facet. Dankzij het facet zullen hoogteverschillen makkeljker op te vangen zijn. Uw terras krijgt door de kenmerken van de Easyton Tops Linea Black een bijzonder strak uiterlijk. De tegels zijn voorzien van een hydrofoob – waterafstotend - middel, waardoor de tegels minder snel groen worden. Om de kleurechtheid voor langere tijd te garanderen zijn de Easyton Tops siertegels behandeld met top-protect. Voordeel is bovendien dat er een kleinere kans op kalkuitbloei is. Tot slot zijn de tegels zodanig geborsteld dat de toplaag erg zacht aanvoelt. De Easyton Tops-serie heeft dezelfde kwaliteit als de normale Easyton, maar is slechts 4 cm dik, waardoor hij makkelijker te verwerken is.
  • Met facet
  • Minder gevoelig voor groene aanslag
  • Top-protect voor langere kleurechtheid
In onze Showtuin vindt u een keur aan betonnen tegels voor meerdere toepassingen, waaronder de Easyton Tops Linea Black. Wij tonen u graag alle mogelijkheden! Bel voor een afspraak op maat of kom langs in Heeten en bekijk de mogelijkheden!
Beschikbaar in:
30 x 60 x 4cm
40 x 40 x 5cm
60 x 60 x 4cm
Gratis bezorging

Gratis bezorging

Bij bestellingen boven de € 1.250

Goedenacht!

De gezelligste hotspot in de tuin

Twan Twan
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten