Advies op maat
Advies op maat

Easyton Linea Dark grey

  • | Dit product is in de maat 20 x 30 x 6cm te zien in onze Showtuin
De Easyton Linea Dark Grey is een hoogwaardige sierbestrating met facet. De Easyton Linea is leverbaar in 4, 5 en 6 cm dik en in meerdere formaten. De Easyton Linea is voorzien van een strakke geborstelde soft touch deklaag, heeft afstandhouders en is twee keer geïmpregneerd met een impregneermiddel. De tegel is onderhoudsvriendelijk en voorzien van top-protect. Met de Easyton Tops Linea Black krijgt u een bijzonder zeer strak terras.
De Easyton Linea Dark Grey is net als de Easyton Dark Grey bewerkt met borstels waardoor de kleur wordt versterkt en het oppervlak satijnzacht aanvoelt. De tegels kunnen strak tegen elkaar aan gelegd worden, tesamen met de kenmerken van de Easyton Linea geeft dit uw terras een bijzonder strak uiterlijk. De tegel is voorzien van een waterafstotend middel en zal daardoor minder snel groen worden. Om de kleurechtheid voor langere tijd te garanderen is ook de Easyton Linea behandeld met top-protect en verkleint daarmee de kans op kalkuitbloei.
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Met facet en afstandhouder
  • Minder gevoelig voor groene aanslag
  • Top-protect voor lange kleurechtheid
  • Vriendelijke verwerking bij 4 cm dikte
In onze showtuin vindt u een keur aan strakke bestrating voor meerdere toepassingen, waaronder de Easyton Linea Dark Grey. Kom naar onze showtuin in Heeten en bekijk de talloze mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin! Graag laten wij u de mogelijkheden zien!
Beschikbaar in:
30 x 60 x 4cm
60 x 60 x 4cm
40 x 40 x 5cm
20 x 30 x 6cm
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Do.
08.00 - 17.00 uur
Vrijdag
08.00 - 20.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten
Hemelvaartsdag
Gesloten
1e & 2e Pinksterdag
Gesloten