Advies op maat
Advies op maat

Easyton Double Natural Light grey

De Easyton Double Natural Light Grey is een hoogwaardige sierbestrating met een gewelfd oppervlak en gewelfde zijkanten, zonder facet. Ook de Easyton Double Natural is voorzien van een strakke geborstelde soft touch deklaag, is zonder facet, heeft afstandhouders en is twee keer geïmpregneerd met een impregneermiddel.
De Easyton Double Natural Light Grey is bewerkt met borstels waardoor de kleur wordt versterkt en het oppervlak satijnzacht aanvoelt. De tegels kunnen strak tegen elkaar aan gelegd worden, door de gewelfde zijkanten geeft dit uw terras een strak en mooi natuurlijk uiterlijk. De tegel is voorzien van een waterafstotend middel en zal daardoor minder snel groen worden. Om de kleurechtheid voor langere tijd te garanderen is ook de Easyton Double Natural behandeld met top-protect en verkleint daarmee de kans op kalkuitbloei.
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Gewelfd oppervlak en gewelfde zijkanten voor een natuurlijk uiterlijk
  • Met afstandhouder
  • Minder gevoelig voor groene aanslag
  • Top-protect voor lange kleurechtheid
In onze showtuin vindt u een keur aan strakke bestrating voor meerdere toepassingen. Kom naar onze showtuin in Heeten en bekijk de talloze mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin! Graag laten wij u de mogelijkheden zien!
Maat:
Klein wildverband 6cm
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Za
08.00 - 13.00 uur
Zondag
Gesloten