Advies op maat
Advies op maat
Strakke bestrating
Inspiratie voor uw tuin

Strakke bestrating van sterk en budgetvriendelijk beton

U wilt een strakke, moderne tuin? Dan is een belangrijk onderdeel van uw ontwerp de strakke bestrating. Bij Showtuin Heeten vindt u een breed aanbod betonnen siertegels, -stenen en -klinkers. Degelijke, stijlvolle en oersterke producten met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Maak hier kennis met ons assortiment of breng een bezoek aan Showtuin Heeten om de vele mogelijkheden met eigen ogen te bekijken.

Strakke bestrating van beton voor iedere tuinstijl

Onze strakke betontegels en betonstenen zijn leverbaar in allerlei kleuren, bewerkingen en formaten. Daardoor is er voor iedere tuinstijl een geschikt product verkrijgbaar. Voor een strakke, moderne tuin adviseren we gebruik te maken van een groot tegelformaat. Hoe groter het formaat van de tegel, hoe minder zichtbare voegen, waardoor uw tuin een rustige en ruimtelijke uitstraling krijgt. Uw terras wordt er bovendien onderhoudsvriendelijker van, aangezien er minder onkruid kan groeien. Liever een natuurlijke of klassieke tuin? Ook hiervoor hebben wij de juiste betontegels en betonstenen in ons assortiment. Vertel ons uw wensen, dan vertellen wij u met welke producten u ze realiseert.

Strakke bestrating aanleggen

Voor een strak resultaat is het belangrijk dat de betontegels en betonstenen op de juiste manier worden aangelegd. Daarvoor heeft u allereerst een goed en egaal zandbed nodig van 10 tot 20 cm dik. Hanteer een afschot van minimaal 1cm per strekkende meter om regenwater de kans te geven om weg te lopen. Leg de tegels niet strak tegen elkaar maar creëer een voeg van tenminste 2 mm om te voorkomen dat de tegels afsplinteren. Veeg de bestrating schoon en dicht tot slot de voegen met een van de bij ons verkrijgbare voegmortels.

Strakke bestrating bij Showtuin Heeten

Voor meer tips, advies en inspiratie bent u van harte welkom in onze showtuin. Hier wordt onze strakke bestrating breed gepresenteerd in tal van verschillende tuinsettingen. U krijgt een compleet en overzichtelijk beeld van alle mogelijkheden en ziet direct hoe de tegels tot uiting komen als ze eenmaal gelegd zijn. Bovendien zijn er altijd adviseurs aanwezig om u te helpen de meest ideale tegels te vinden, die aan al uw wensen en eisen voldoen. Wij zien u graag in Heeten!

Veranda's - hotspot - zwart

De gezelligste hotspot in de tuin

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u