Inspiratie voor uw tuin

Schellevis tegels

De oudhollandse tegels van Schellevis zijn al jaren een populair onderdeel van ons totale aanbod sierbestrating. De tegels hebben een karakteristieke uitstraling, zijn van hoge kwaliteit en bieden u enorm veel creatieve vrijheid, dankzij hun veelzijdige kleuren en formaten. Ze laten zich uitstekend combineren met tal van verschillende stijlen. In de tuin, maar ook op bijvoorbeeld het dakterras of de oprit. Maak kennis met ons assortiment.

Meerdere formaten Schellevis tegels

Schellevis tegels zijn niet alleen verkrijgbaar in vele kleuren, maar ook in vele formaten. De grootste formaten lopen op tot wel 240 x 120 x 12 cm en zijn bij uitstek geschikt om een ruimtelijk effect te creëren. Deze grote tegels werken optisch verruimend. Zeker wanneer grote, rechthoekige tegels horizontaal gelegd worden, maken ze uw tuin breder en zorgen ze voor een rustgevend gevoel. Daarnaast zorgen ze voor minder voegen en dus minder onderhoudswerk. Uiteraard hebben we ook veel kleinere formaten in het assortiment.

Schellevis tegels bij Showtuin Heeten

Meer weten over Schellevis tegels? Kom dan langs in onze showtuin. Hier hoeft u de tegels niet te beoordelen van een foto, maar kunt u bekijken hoe de verschillende kleuren en formaten er in het echt uitzien. Onze adviseurs helpen u graag bij uw keuze. We voorzien u van tips en advies en gaan gezamenlijk op zoek naar de ideale tegels, die aan al uw verwachtingen voldoen. U bent van harte welkom!

Bekijk onze inspiratietuinen

Op zoek naar ideeën voor uw tuin?
Doe inspiratie op voor uw droomtuin!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten