Advies op maat
Advies op maat
Inspiratie voor uw tuin

Oud Hollandse tegels

De Oud Hollandse tegels zijn al sinds jaar en dag een populair onderdeel binnen het totale aanbod van onze sierbestrating. De tegels hebben een karakteristieke uitstraling en zijn van hoge kwaliteit. Het assortiment biedt u enorm veel creatieve vrijheid, dankzij het grote aantal kleuren en formaten. De Oud Hollandse tegels zijn uitstekend toe te passen in allerlei verschillende tuinontwerpen en zijn te combineren met velerlei andere bestratingsproducten. In uw tuin, maar ook bijvoorbeeld op uw dakterras of uw oprit. Maak hier kennis met ons assortiment van deze fraaie sierbestrating of breng een bezoek aan Showtuin Heeten om de vele mogelijkheden met eigen ogen te bekijken.

Meerdere formaten Oud Hollandse tegels

Oud Hollandse tegels zijn niet alleen verkrijgbaar in vele kleuren, maar ook in vele formaten. De grootste formaten lopen op tot wel 240 x 120 x 12 cm en zijn bij uitstek geschikt om een ruimtelijk effect te creëren. Deze grote tegels werken optisch verruimend. Zeker wanneer grote, rechthoekige tegels horizontaal gelegd worden, maken ze uw tuin breder en zorgen ze voor een rustgevend gevoel. Daarnaast zorgen ze voor minder voegen en dus minder onderhoudswerk. Uiteraard hebben we ook veel kleinere formaten in het assortiment.

Oud Hollandse tegels bij Showtuin Heeten

Meer weten over Oud Hollandse tegels? Kom dan langs in onze showtuin. Hier hoeft u de tegels niet te beoordelen van een foto, maar kunt u bekijken hoe de verschillende kleuren en formaten er in het echt uitzien. Onze adviseurs helpen u graag bij uw keuze. We voorzien u van tips en advies en gaan gezamenlijk op zoek naar de ideale tegels, die aan al uw verwachtingen voldoen. U bent van harte welkom!

Bekijk onze inspiratietuinen

Op zoek naar ideeën voor uw tuin?
Doe inspiratie op voor uw droomtuin!

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 13.00 uur
Zondag
Gesloten
Kerstvakantie
24-12-2022 t/m 02-01-2023
10-01-2023 (vanaf 12.00u) t/m 14-01-2023
Gesloten