Getrommelde bestrating
Inspiratie voor uw tuin

Getrommelde bestrating met vintage look & feel

Een tuin met een authentieke uitstraling is zo gecreëerd met de getrommelde stenen van Showtuin Heeten. Deze stenen met karakter worden met een speciaal verwerkingsproces voorzien van een vintage look & feel. Daarmee zijn ze bij uitstek geschikt voor tuinen met een nostalgische stijl. Maak kennis met ons assortiment.
 

Getrommelde bestrating toepassen

Met onze getrommelde bestrating kunt u alle kanten op. Gebruik ze bijvoorbeeld als stapelblokken voor stoere borders of karakteristieke opstapjes. Of leg er een rustiek terras mee aan. De verschillende formaten, waarin trommelstenen verkrijgbaar zijn, maken het mogelijk om te werken met creatieve legverbanden, waarmee u uw terras een speelse, uitstraling geeft. Denk bijvoorbeeld aan een mooi wildverband. Dat effect wordt versterkt door de verschillende kleurnuances, waarin de stenen geleverd worden. De mogelijkheden zijn legio.

Getrommelde bestrating bij Showtuin Heeten

Meer weten over deze veelzijdige producten? Onze showtuin is de aangewezen plek om inspiratie op te doen of om u te oriënteren op de vele keuzemogelijkheden. Hier laten we onder andere zien op welke wijzen u onze trommelstenen kunt toepassen in uw tuin en kunt u zich bovendien laten adviseren in het maken van een goede keuze. Bij Showtuin Heeten slaagt u altijd. 

Veranda's - hotspot - zwart

De gezelligste hotspot in de tuin

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Za.
08.00 - 14.00 uur
Zondag
Gesloten