Advies op maat
Advies op maat

GeoColor 3.0 Tops Meteor White Grey

De GeoColor 3.0 Tops Meteor White Grey is een betontegel van 4 cm dik, voorzien van een kleurechte natuursteen granulaat deklaag en een mini-facet. Deze uitgewassen betontegel is een lust voor het oog, waarbij de Geocolor 3.0 door de wassing een fijne structuur heeft meegekregen.
De natuursteen deklaag zorgt ervoor dat de kleur goed behouden blijft. De beschermlaag Protection Plus Factor 30 verdicht de tegel, laat de kleur beter tot uiting komen en geeft de tegel bovendien een subtiele glans mee. Na productie wordt de tegel geborsteld voor een fluweel zacht oppervlak. Kortom, de GeoColor 3.0 Tops is stoer, robuust, onderhoudsvriendelijk en door het lichtere gewicht eenvoudiger te leggen! Daarnaast is de GeoColor 3.0 Tops in veel kleurschakeringen te leveren.
  • Hoogwaardige betonbestrating
  • Duurzame coating
  • Kleurvaste toplaag
  • Licht in gewicht
In onze showtuin vindt u een keur aan strakke bestrating voor meerdere toepassingen, waaronder de GeoColor 3.0 Tops Meteor White Grey. Kom naar onze showtuin in Heeten en bekijk de talloze mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin! Graag laten wij u de mogelijkheden zien!
Maat:
60 x 60 x 4cm

Sfeerimpressies GeoColor 3.0 Tops Meteor White Grey

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u