GeoArdesia Alivo Milano

  • | Dit product is in de maat Wildverband Alivo verwerkt in onze Showtuin
De GeoArdesia Alivo van Showtuin Heeten lijken net bladeren. Door het wilde verband kan hier een zeer gevarieerd terras van gemaakt worden. Ook worden deze tegel geregeld gebruikt als staptegels. Dit vanwege de natuurlijke hoeken van de tegel.
Door de verschillende texturen oppervlakte bewerkingen van deze serie ontstaat een mooie gevarieerde tegel. Dit zorgt ervoor dat uw terras niet alleen natuurlijk maar ook uniek oogt. Bovendien is de steen voorzien van Footcomfort® waardoor deze buitengewoon comfortabel is voor grote en kleine blote voeten! GeoArdesia is een kwalitatief zeer fraaie en betaalbare serie die alle voordelen van beton met het stijlvolle van natuursteen combineert. De GeoArdesia is voorzien van Protection Plus factor 30 waardoor kleur nog beter tot uiting komt en de tegels makkelijker te reinigen zijn.
  • Speels wildverband
  • Leisteen structuur
  • Footcomfort
  • Protection Plus Factor 30
In onze Showtuin vindt u een keur aan betonnen tegels voor meerdere toepassingen, waaronder de GeoArdesia Alivo Milano. Wij tonen u graag alle mogelijkheden! Bel voor een afspraak op maat of kom langs in Heeten en bekijk de mogelijkheden!
Maat:
Wildverband Alivo

Sfeerimpressies GeoArdesia Alivo Milano

Neem uw aankoop direct mee in een van onze aanhangwagens!

Neem uw aankoop direct mee in een van onze aanhangwagens!

Goedemiddag!

Op zoek naar ideeën voor uw tuin?
Doe inspiratie op voor uw droomtuin!

Twan Twan
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 14.00 uur
Zondag
Gesloten