Advies op maat
Advies op maat

GeoArdesia Alivo Riviera

De GeoArdesia Alivo Riviera is een 'richtingloze' betontegel met een dikte van 6 cm en een prachtig leisteenprofiel. Het speelse verband geeft u alle vrijheid voor het leggen van een zeer gevarieerd terras. Ook als staptegel is de GeoArdesia Alivo, door de natuurlijke hoeken, perfect in uw tuin te verwerken.
De GeoArdesia Alivo is voorzien van een kleurechte natuursteen granulaat deklaag. Door de verschillende oppervlakte bewerkingen en de speelse vorm ontstaat een mooie gevarieerde tegel waardoor uw terras natuurlijk en uniek oogt. De GeoArdesia Alivo is daarmee een kwalitatief zeer fraaie en betaalbare tegel die alle voordelen van beton met het stijlvolle van natuursteen combineert. De GeoArdesia Alivo is voorzien van Protection Plus factor 25 waardoor kleur nog beter tot uiting komt en de tegel makkelijker te reinigen is.
  • Duurzame coating
  • Kleurvaste toplaag
  • Leisteen profiel met speels verband
In onze showtuin vindt u een keur aan strakke bestrating voor meerdere toepassingen. Kom naar onze showtuin in Heeten en bekijk de talloze mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin! Graag laten wij u de mogelijkheden zien!
Maat:
Wildverband Alivo

Sfeerimpressies GeoArdesia Alivo Riviera

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten