Advies op maat
Advies op maat
Betontegels met natuursteen toplaag
Inspiratie voor uw tuin

Betontegels met natuursteen toplaag

De mooiste en meest strakke terrassen legt u eenvoudig met onze betonstenen en -tegels met natuursteen toplaag. Dit type sierbestrating combineert de voordelen van beton met die van natuursteen. En daarmee profiteert u van de vele positieve producteigenschappen. Maak hier kennis met ons assortiment van deze fraaie sierbestrating of breng een bezoek aan Showtuin Heeten om de vele mogelijkheden met eigen ogen te bekijken.

Voordelen van een natuursteen toplaag

Een natuursteen toplaag zorgt voor een fraai en karakteristiek uiterlijk, maar dient ook als een extra beschermlaag voor betontegels. Dankzij de natuursteen toplaag zijn de betontegels kleurechter, waardoor u er langer plezier van heeft. Bovendien zijn de betontegels vuilafstotend en een stuk beter bestand tegen weersinvloeden. Daardoor leveren ze ook een heel onderhoudsvriendelijk terras op.

Het verschil tussen een deklaag en een coating

De toplaag wordt gevormd door een deklaag en een coating. De deklaag van de sierbestrating dient als een antislijtlaag en is an sich niet van invloed op de kwaliteit van de tegels. De kwaliteit wordt bepaald door de toeslagstoffen in de deklaag, in dit geval natuursteen. Dit natuursteen zorgt ervoor dat de tegels minder snel verkleuren dan de kleurstoffen die vaak aan goedkopere tegels worden toegevoegd. Over deze deklaag zit een sterke coating, die de tegels kleurvaster en vuilafstotend maakt en de kans op witte kalkuitbloei minimaliseert. 

Betontegels met natuursteen toplaag bij Showtuin Heeten

In onze showtuin kunt u onze betontegels met natuursteen toplaag met eigen ogen komen bekijken. Hier passen we deze bijzondere producten toe in diverse inspiratietuinen, die u op ideeën brengen voor uw eigen tuin. Een uitstekende plek om u te oriënteren en inspiratie op te doen. Onze adviseurs helpen u de tegels te vinden die in uw straatje passen.

Veranda's - hotspot - zwart

De gezelligste hotspot in de tuin

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten
2e Paasdag
10.00u - 16.00u