Advies op maat
Advies op maat
Betonklinkers
Inspiratie voor uw tuin

Betonklinkers

Betonklinkers zijn populaire bestratingsproducten. Degelijk, duurzaam en eer vriendelijk geprijsd. Daarnaast zijn betonklinkers ook nog eens oersterk en bestand tegen zeer zware belasting. Een ideaal product voor uw strak gelegde tuin en oprit. U vindt meerdere soorten betonklinkers in onze showtuinen. Bekijk hier ons volledige assortiment of bezoek onze showtuin in Heeten voor de beste indruk.

Betonklinkers voor oprit of terras

Door hun stevigheid zijn betonklinkers populaire bestratingsproducten voor de oprit. Ze zijn bestand tegen zware belasting en kunnen het gewicht van een auto moeiteloos dragen. Bovendien kunnen ze zeer vlak worden gelegd. Voor een stevige oprit, die intensief gebruikt wordt, is het gebruik van betonklinkers dus zeker aan te raden. Maar ook voor het terras zijn betonklinkers bij uitstek geschikt. U legt er een zeer duurzaam terras mee om jaren van te genieten.

Rode, zwarte of antraciet gekleurde betonklinkers

Betonklinkers zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en formaten en dus geschikt voor veel verschillende tuinstijlen. Showtuin Heeten levert onder andere betonklinkers in warme, dieprode tinten, waarmee u uw tuin of terras een zeer sfeervolle uitstraling geeft. Voor een meer strakke, functionele uitstraling, bijvoorbeeld voor uw oprit, leveren we ook veel betonklinkers in neutrale tinten als zwart of antracietgrijs. Naast veel standaard klinkers, leveren we ook betonklinkers met een natuursteen deklaag, die de klinker kleurecht en onderhoudsvriendelijk maakt.

Betonklinkers in verschillende prijsklassen

Een ander voordeel van betonklinkers: ze zijn voordelig. De goedkoopste klinkers beginnen bij een prijs van € 18,50 per vierkante meter. Dit betreft standaard betonklinkers; bij speciale bewerkingen van de betonklinker zal de prijs oplopen. Voor een specifieke prijs van uw nieuwe terras of oprit stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op. U bent van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken met onze adviseurs.

Betonklinkers bij Showtuin Heeten

Voor meer tips, advies en inspiratie bent u van harte welkom in onze showtuin. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij al uw tuinwensen. Bovendien kunt u ideeën opdoen voor uw eigen tuin aan de hand van meerdere sfeervol ingerichte inspiratietuinen. U bent van harte welkom.

Veranda's - hotspot - zwart

De gezelligste hotspot in de tuin

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten