Advies op maat
Advies op maat
Betontegels en betonstenen
Inspiratie voor uw tuin

De kracht van betontegels en betonstenen

Betontegels en betonstenen zijn een populaire soort bestrating. De tegels zijn oersterk, hebben een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding en beschikken over een moderne look & feel, waardoor u er eenvoudig een zeer strak terras mee legt. Bij Showtuin Heeten vindt u een uitgebreid assortiment betontegels en betonstenen met voor iedere tuin het juiste product.

Betontegels voor in de tuin

Wilt u betontegels leggen in uw tuin? Houdt u dan rekening met een goede ondergrond. Voor betontegels is een 10 à 15 centimeter dikke laag vulzand over het algemeen voldoende. Hier bovenop kunnen de tegels worden gelegd. Pak de tegels aan de boven- en zijkant beet en leg ze vervolgens op het zandbed. Klop de tegel aan met een rubberen hamer, bij voorkeur een witte, die geen zwarte vlekken op de tegels achterlaat. Ga bij grote formaten niet alleen te werk of zorg dat u in het bezit bent van een tegeldonkey of zuignap.

Kleuren betontegels

De grijze betontegel van weleer is verleden tijd. Tegenwoordig zijn de tegels verkrijgbaar met toplagen in uiteenlopende kleuren, waarmee u uw tuin iedere gewenste sfeer meegeeft. Hoe hoger de prijsklasse van de betontegel, hoe kleurvaster het product. Goedkopere modellen lopen het risico dat de kleur op den duur vervaagt, aangezien deze verkregen wordt met behulp van meerdere kleurstoffen die kunnen slijten door invloeden van buitenaf. 

Betontegels in alle soorten en maten

Betontegels en betonstenen worden samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde, zuivere en natuurlijke gesteenten. Daar hebben de tegels en stenen hun duurzaamheid aan te danken. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen: met facet, coating, print, natuursteen deklaag, structuur, egaal, mat, glanzend, et cetera. Dat maakt de tegels bij uitstek geschikt voor uiteenlopende tuinstijlen. Naast de vele afwerkingen zijn de tegels ook verkrijgbaar in diverse formaten waaronder:

-    Betontegels 50 x 50
-    Betontegels 30 x 30
-    Betontegels 60 x 60
-    Betontegels 40 x 60
-    Betontegels 40 x 80
-    Betontegels 70 x 70
-    Betontegels 80 x 80
-    Betontegels 100 x 100

Betontegels van Showtuin Heeten

De vele kleuren, soorten en formaten van betonterrastegels maken de keuze er niet makkelijker op. Bij Showtuin Heeten bent u van harte welkom om inspiratie op te doen en u te oriënteren. Hier worden al onze betontegels overzichtelijk gepresenteerd en krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden. Advies nodig? Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen de juiste keuze te maken.

Twan

Direct advies?

Ik help u graag verder met het maken van uw keuze.

Veranda's - hotspot - zwart

De gezelligste hotspot in de tuin

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vr.
08.00u - 17.00u
Zaterdag
08.00u - 16.00u
Zondag
Gesloten