Advies op maat
Advies op maat
Bestrating in Zwolle
Inspiratie voor uw tuin

Bestrating in Zwolle

Is uw tuin toe aan wat vernieuwing? Dan nodigen wij u van harte uit een bezoek te brengen aan Showtuin Heeten. De grootste, onafhankelijke (sier) bestrating leverancier van de regio en hét adres voor de realisatie van uw droomtuin.

2.500 m2 showtuin

In onze ruime showtuin van maar liefst 2.500 m2 groot presenteren we veel van ons totale bestratingsaanbod op zeer overzichtelijke wijze. Naast bestrating in allerlei soorten en maten, vindt u er veranda’s, tuinhout, tuinverlichting: alles wat nodig is om uw tuinideeën ten uitvoer te brengen. Kortom: een nieuwe tuin begint bij Showtuin Heeten!

De voordelen op een rij

  • Slechts een half uur rijden vanaf Zwolle
  • Groot assortiment sierbestrating en andere tuinartikelen
  • 2.500 m2 tuininspiratie
  • Persoonlijk advies
  • Kwaliteit voor ieder budget

Voor ieder budget het perfecte product

Omdat ons assortiment zo omvangrijk is, hebben wij voor iedere smaak de juiste producten. En ook voor ieder budget, want iedere prijsklasse is ruimschoots vertegenwoordigd. Zo kunt u bij ons terecht voor scherp geprijsde betontegels, met een uitstekende prijskwaliteitverhouding, maar ook voor decoratieve, keramische tegels van vooraanstaande merken als Vtwonen en Geoceramica. Juist door alle prijsklassen aan te bieden, willen we laten zien dat er heel veel mogelijk is, zowel met een beperkt budget als met een hoog budget. Verder profiteert u bij ons regelmatig van aantrekkelijke aanbiedingen en scherpe kortingen, ook op de producten uit het luxere segment. Voor een specifieke prijsopgaaf kunt u contact opnemen met onze adviseurs of een bezoek brengen aan onze showtuin. Wij vertalen uw wensen en eisen graag naar een vrijblijvende offerte, die binnen de kaders van uw budget past.

Slechts een half uur rijden vanaf Zwolle!

Sierbestrating, veranda’s en andere tuinartikelen worden aangeschaft voor jaren. Ze bepalen voor een lange tijd de uitstraling van uw tuin. U wilt dus zeker zijn van uw zaak, voordat u een keuze maakt. In onze showtuin maken we het u makkelijk; hier geven we u een zeer compleet overzicht van de mogelijkheden. We presenteren onze producten in tal van inspiratietuinen, waarmee u een goed beeld krijgt van hoe u de producten kunt toepassen in uw eigen tuin. Door de vele productcombinaties, die deze voorbeeldtuinen bevatten, doet u ook veel ideeën op voor een nieuw, eigentijds tuinontwerp. Aan inspiratie geen gebrek.

In onze showtuin liggen veel verschillende producten, die we per soort bij elkaar presenteren. Dat zorgt voor overzicht, wat niet wegneemt dat de keuze van het juiste product een hele zoektocht kan zijn. Daarom kunt u altijd terecht bij onze behulpzame adviseurs. Al onze adviseurs hebben zo hun specialisme; er is dus altijd iemand aanwezig die u van het juiste advies kan voorzien. Hun kennis van het complete assortiment stelt ze in staat om uw wensen en eisen snel te vertalen naar het meest ideale product, dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Voor informatie over deze producten, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers of een gratis brochure aanvragen.

bestrating

Voor iedere stijl de juiste sierbestrating

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Do.
08.00 - 17.00 uur
Vrijdag
08.00 - 20.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten
Hemelvaartsdag
Gesloten
1e & 2e Pinksterdag
Gesloten