Advies op maat
Advies op maat
Bestrating in Nijverdal
Inspiratie voor uw tuin

Bestrating in Nijverdal

Op zoek naar de juiste bestrating? Bij Showtuin Heeten vindt u voor elke tuin de juiste sierbestrating. Van degelijk tot chic en van strak tot landelijk. Bekijk alle tegels en stenen online of kom langs in onze showtuinen.

Nog geen 20 minuten vanaf Nijverdal

Natuurlijk is het lastig om tegels te beoordelen op een foto. De tegels kunnen er op een foto net iets anders uitzien dan in werkelijkheid. Zou het niet mooi zijn als u compleet aangeklede tuinen kon bekijken met de juiste sierbestrating erbij? Dat kan! Showtuin Heeten beschikt over maar liefst 11.000 m² aan inspiratietuinen. Hier bekijkt u compleet aangeklede tuinen in diverse stijlen.

De voordelen op een rij:

  • Slechts 20 minuten vanaf Nijverdal
  • Groot assortiment sierbestrating
  • 11.000m² aan inspiratie
  • Voor elk budget
  • Groot assortiment keramische tegels

Sierbestrating kan ook goedkoop

Velen denken dat sierbestrating alleen mogelijk is met een groot budget. Een misverstand. Want bij Showtuin Heeten hebben wij in elke prijsklasse een uitgebreid aanbod stenen en tegels. Dus ook met een beperkt budget is uw droomtuin te verwezenlijken.

Bekijk ons uitgebreide assortiment bestrating. Voor informatie over deze producten, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers of een gratis brochure aanvragen.

bestrating

Voor iedere stijl de juiste sierbestrating

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vrij.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 13.00 uur
Zondag
Gesloten
 
Vanwege de kerstvakantie
zijn wij gesloten van:
23-12-2021 t/m 05-01-2022