Advies op maat
Advies op maat
Bestrating in Holten
Inspiratie voor uw tuin

Bestrating in Holten

Woont u in de omgeving van Holten en bent u op zoek naar een tuinspecialist bij wie u altijd slaagt? U heeft hem gevonden. Showtuin Heeten is al jaren de grootste, regionale leverancier van met name bestrating, maar ook veranda’s, tuinverlichting, kunstgras en andere tuinartikelen, waarmee u uw tuin de upgrade geeft die hij verdient.

2.500 m2 showtuin

U vindt hier niet alleen de producten om uw tuinplannen tot een succes te maken, maar kunt ook inspiratie en ideeën opdoen of u laten adviseren door onze specialisten, die hun vak verstaan. Kortom: een nieuwe tuin begint bij Showtuin Heeten.

Bereikbaarheid showtuin vanuit Holten

Het mooiste van alles: we zitten bij u om de hoek. Onze showtuin is gelegen op slechts 12 kilometer afstand van Holten. Hier krijgt u een compleet overzicht van alle mogelijkheden. U vindt er een zeer veelzijdig aanbod van kwaliteitsproducten in iedere prijsklasse en krijgt een goede indruk van de verschillende soorten, materialen en stijlen. Bovendien laten wij u zien hoe u onze producten kunt toepassen in uw eigen tuin. Onze showtuin bevat namelijk tal van verschillende inspiratietuinen, vol creatieve productcombinaties, die u op ideeën brengen.

Uitgebreid assortiment voor tuinen in Holten

Ons ruime assortiment biedt volop keuze uit tal van kwaliteitsproducten. Van vooraanstaande merken en in iedere prijsklasse. Met name op het gebied van bestrating voeren we het meest complete assortiment, dat we breed en overzichtelijk voor u presenteren. Van stijlvolle keramische tegels, tot onverwoestbare klinkers, tot klassiek siergrind: bij ons vindt u de producten die u nodig heeft om uw droomterras mee aan te leggen. Daar helpen we u overigens graag mee. Want hoe overzichtelijk onze showtuin ook is ingedeeld, we begrijpen dat de diversiteit van ons aanbod kan leiden tot keuzestress. Daarom staan onze adviseurs voor u klaar om bij uw wensen en ideeën de perfecte producten te zoeken, mocht u daar behoefte aan hebben.

Veranda’s, tuinverlichting en meer

We zijn niet alleen specialist in bestrating, maar ook in vele andere tuinartikelen. Waaronder overkappingen en veranda’s. Van rustieke houten tot stijlvolle aluminium modellen. Hiermee is dat knusse, beschutte buitenverblijf zo gecreëerd en maakt u van uw tuin het hele jaar door een aangename plek. Zeker in combinatie met onze tuinverlichting. Met onze grondspots, staande lampen, wandlampen en andere verlichtingsoplossingen zorgt u voor een prachtig verlichte tuin, maar vooral een zeer sfeervolle tuin. Dat ervaart u maar al te goed in onze nieuwe lichtstudio: een donkere ruimte waar u uw eigen lichtplan kunt samenstellen en daar direct het effect van ziet.

En zo hebben we meer tuinartikelen, waarmee u uw tuin een compleet nieuwe uitstraling geeft. Van scherp geprijsde artikelen met een uitstekende prijskwaliteitverhouding tot producten in het luxere segment. U kunt met ieder budget bij ons terecht. Voor een specifieke prijsopgaaf kunt u altijd langskomen in onze showtuin of contact opnemen met onze adviseurs. Wij vertalen uw wensen graag naar een vrijblijvende offerte.

De voordelen op een rij

  • Slechts 12 minuten rijden vanaf Holten
  • Groot assortiment sierbestrating en andere tuinartikelen
  • 2.500 m2 tuininspiratie
  • Kwaliteit voor ieder budget

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Voor informatie over deze producten, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers of een gratis brochure aanvragen.

bestrating

Voor iedere stijl de juiste sierbestrating

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vrij.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 13.00 uur
Zondag
Gesloten