Advies op maat
Advies op maat
Bestrating in Goor
Inspiratie voor uw tuin

Bestrating in Goor

Met sierbestrating legt u de basis voor een moderne tuin, sfeervol terras of stijlvolle oprit. Daarvoor heeft u bij Showtuin Heeten keuze uit een ruim aanbod prachtige tuintegels in allerlei soorten en maten.

2.500 m2 showtuin

In onze showtuin van 2500m2, op een klein half uur rijden van Goor, presenteren we u de mooiste tegels, waarmee u van uw tuin een heerlijke verblijfplek maakt. Prachtige keramische tegels, rustiek natuursteen, stijlvolle betontegels en betonstenen: wat uw smaak ook is, bij Showtuin Heeten vindt u er de geschikte sierbestrating bij. Komt u ook tuininspiratie op doen?

De voordelen op een rij voor sierbestrating in de omgeving van Goor

  • Slechts 26 minuten rijden vanaf Goor
  • Groot assortiment sierbestrating en andere tuinartikelen
  • 2.500 m2 tuininspiratie
  • Persoonlijk advies
  • Kwaliteit voor ieder budget
  • Groot assortiment keramische tegels

Samenwerking met lokale hoveniers

Staat u aan het begin van een grootschalige tuinverbouwing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Showtuin Heeten hebben we een ruim netwerk van aangesloten hoveniers. En ook in de regio Goor werken we samen met lokale hoveniers, met wie we van uw tuin een prachtige plek kunnen maken, die perfect aansluit op uw wensen. Hoveniers profiteren bij ons van aantrekkelijke inkoopcondities en andere interessante voordelen, die tijd en werk schelen. Zo leveren wij alle gewenste materialen in één keer bij u af, zodat uw hovenier direct aan de slag kan met uw nieuwe tuin. U en uw hovenier zijn van harte welkom in onze showtuin om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken.

Ook kunstgras leveren we bij u in Goor

Voor vele tuinliefhebbers is ook een mooi aangelegd gazon een onmisbaar onderdeel van de tuin. Daarom zijn we bij Showtuin Heeten niet alleen thuis in bestrating, maar ook in kunstgras. In onze showtuin vindt u kunstgras dat niet van echt gras te onderscheiden is, maar toch onderhoudsvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd is. Heeft u geen tuin, maar wel een balkon? Ook hiervoor is ons kunstgras geschikt. Mat of glanzend, veel of weinig volume, in natuurlijke of verrassende kleur: het is allemaal verkrijgbaar bij Showtuin Heeten.

De oprit naar uw huis bestraten?

Ook voor de bestrating van uw oprit biedt Showtuin Heeten tal van mogelijkheden. Zo is het mogelijk uw oprit te verharden met betontegels, klinkers, siergrind en ander bestratingsmateriaal. Waarbij altijd weer de enorme verscheidenheid aan kleuren en formaten opvalt. De keuze van het juiste type bestrating is dus geen gemakkelijke. Bij Showtuin Heeten maken we die keuze graag wat eenvoudiger voor u. Onze adviseurs staan voor u klaar met persoonlijk advies. Zij gaan samen met u op zoek naar het bestratingsmateriaal dat naadloos aansluit op uw wensen en de stijl van uw voortuin.

Slechts 26 minuten rijden vanuit Goor!

Sierbestrating koopt u voor een lange periode. Belangrijk dus om een weloverwogen beslissing te maken, waar u jaren plezier van heeft. Wij begrijpen dat u zo'n belangrijke beslissing niet van een foto maakt en uw opties graag in het echt beoordeelt. Het liefst in een realistische tuinsetting, die u een beeld geeft van hoe uw tegels er in uw eigen tuin uit komen te zien. Breng daarom een bezoek aan Heeten, waar we ons volledige assortiment sfeervol presenteren in tal van inspirerende showtuinen. Met de auto is het slechts 28 minuten rijden vanuit Goor. Een kort ritje, waar u enorm veel voor terug krijgt. We ontvangen u graag in Showtuin Heeten! Neem contact met ons op, ons team van tuinspecialisten staat voor u klaar.

bestrating

Voor iedere stijl de juiste sierbestrating

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Do.
08.00 - 17.00 uur
Vrijdag
08.00 - 20.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten
Hemelvaartsdag
Gesloten
1e & 2e Pinksterdag
Gesloten