Bestrating
Inspiratie voor uw tuin

Bestrating

Als grootste bestratingsleverancier van de regio leveren wij het meest complete assortiment sierbestrating in alle soorten en maten. Van degelijk beton, tot karakteristiek natuursteen, tot stijlvol keramiek. Er is voor iedere gewenste stijl een passend product leverbaar van hoge kwaliteit, tegen een uitstekende prijs. Wij helpen u graag dat product te vinden.

Bestrating in iedere prijsklasse

Bij Showtuin Heeten vindt u sierbestrating in iedere prijsklasse. Wij verrassen u met een breed aanbod scherp geprijsde producten met een uitstekende prijskwaliteitverhouding, waarmee u uw tuin een compleet nieuwe uitstraling geeft. Maar ook voor het luxere segment bent u bij ons aan het goede adres. Alle topmerken van vooraanstaande leveranciers zijn in ons assortiment opgenomen. Voor een specifieke prijsopgaaf kunt u altijd langskomen in onze showtuin of contact opnemen met onze adviseurs. Wij vertalen uw wensen graag naar een vrijblijvende offerte, binnen de kaders van uw budget. 


Bestrating uitkiezen in onze showtuin

Onze showtuin is de aangewezen plek om inspiratie op te doen voor uw nieuwe tuin of terras. Hier ligt een groot deel van ons bestratingsassortiment sfeervol ingestraat, zodat u de beste indruk krijgt van hoe de tegels tot uiting komen in de praktijk. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Onze adviseurs staan voor u klaar. Vertel ons uw wensen en eisen, dan zoeken wij er het product bij dat hier naadloos op aansluit. Bij Showtuin Heeten slaagt u altijd. 
 

Paul

Direct advies?

Ik help u graag verder met het maken van uw keuze.

Goedenavond!

Ik help u graag verder met
het maken van uw keuze.

Bas Bas
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten