Bestrating
Inspiratie voor uw tuin

Bestrating

Als grootste bestratingsleverancier van de regio leveren wij het meest complete assortiment sierbestrating in alle soorten en maten. Van degelijk beton, tot karakteristiek natuursteen, tot stijlvol keramiek. Er is voor iedere gewenste stijl een passend product leverbaar van hoge kwaliteit, tegen een uitstekende prijs. Wij helpen u graag dat product te vinden.

Ons assortiment Bestrating

Keramische tegels voor een sfeervolle tuin

Keramische tegels

Deze populaire tegels zijn duurzaam, slijtvast en heel onderhoudsvriendelijk. De ideale tegel voor in de tuin, die toch huiselijke associaties oproept.

De kracht van betontegels en betonstenen

Betontegels en betonstenen

Betontegels en betonstenen zijn een populaire soort bestrating. De tegels zijn oersterk, hebben een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en beschikken over een moderne look & feel, waardoor u er eenvoudig een zeer strak terras mee legt.

Gebakken klinkers koopt u bij Showtuin Heeten

Gebakken klinkers

Een van de oudste soorten bestrating. De gebakken klinkers hebben het voordeel dat ze zeer lang meegaan, zonder dat er sprake is van kleurverlies of andere uiterlijke veranderingen. Daarom zijn gebakken klinkers nog altijd een populair bestratingsproduct. 

Natuursteen, bestrating met karakter

Natuursteen bestrating

Voor een karakteristieke tuin zit u goed met natuursteen. Dit stoere, duurzame materiaal levert een uniek terras op, aangezien geen tegel hetzelfde is.

Bestrating in iedere prijsklasse

Bij Showtuin Heeten vindt u sierbestrating in iedere prijsklasse. Wij verrassen u met een breed aanbod scherp geprijsde producten met een uitstekende prijskwaliteitverhouding, waarmee u uw tuin een compleet nieuwe uitstraling geeft. Maar ook voor het luxere segment bent u bij ons aan het goede adres. Alle topmerken van vooraanstaande leveranciers zijn in ons assortiment opgenomen. Voor een specifieke prijsopgaaf kunt u altijd langskomen in onze showtuin of contact opnemen met onze adviseurs. Wij vertalen uw wensen graag naar een vrijblijvende offerte, binnen de kaders van uw budget. 


Bestrating uitkiezen in onze showtuin

Onze showtuin is de aangewezen plek om inspiratie op te doen voor uw nieuwe tuin of terras. Hier ligt een groot deel van ons bestratingsassortiment sfeervol ingestraat, zodat u de beste indruk krijgt van hoe de tegels tot uiting komen in de praktijk. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste product? Onze adviseurs staan voor u klaar. Vertel ons uw wensen en eisen, dan zoeken wij er het product bij dat hier naadloos op aansluit. Bij Showtuin Heeten slaagt u altijd. 
 

Goedemorgen!

Ik help u graag verder met
het maken van uw keuze.

Stef Stef
Over ons - 2.500 mt tuininspiratie luchtfoto

Meer dan 2.500 m² tuininspiratie

Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m do.
08.00 - 17.00 uur
Vrijdag
08.00 - 20.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten