Easyton Tops Red nuance

  • | Dit product is in de maat 30 x 60 x 4cm te zien in onze Showtuin
Met de Easyton Tops Red nuance krijgt u een bijzonder strak terras. De tegel is bovendien onderhoudsvriendelijk en voorzien van top-protect.
De Easyton Tops Red nuance heeft een bijzonder glad oppervlak en is zonder facet. De tegels kunnen daardoor strak tegen elkaar aangelegd worden en hebben geen schuine kant (facet). Uw terras krijgt door de kenmerken van de Easyton Tops Red nuance een bijzonder strak uiterlijk. De tegels zijn voorzien van een hydrofoob – waterafstotend - middel, waardoor de tegels minder snel groen worden. Om de kleurechtheid voor langere tijd te garanderen zijn de Easyton Tops siertegels behandeld met top-protect. Voordeel is bovendien dat er een kleinere kans op kalkuitbloei is. Tot slot zijn de tegels zodanig geborsteld dat de toplaag erg zacht aanvoelt. De Easyton Tops-serie heeft dezelfde kwaliteit als de normale Easyton, maar is slechts 4 cm dik, waardoor hij makkelijker te verwerken is.
Originele prijs  € 29,70
Nieuwe prijs  € 27,95
  • Zonder facet
  • Minder gevoelig voor groene aanslag
  • Top-protect voor langere kleurechtheid
In onze Showtuin vindt u een keur aan betonnen stenen en tegels voor meerdere toepassingen, waaronder de Easyton Tops Red nuance. Wij tonen u graag alle mogelijkheden! Bel voor een afspraak op maat of kom langs in Heeten en bekijk de mogelijkheden! Let op: afbeelding kan afwijken van het actieproduct.
Beschikbaar in:
60 x 60 x 4cm
30 x 60 x 4cm
Gratis bezorging

Gratis bezorging

Bij bestellingen boven de € 1.250

Goedenacht!

Voor iedere stijl de juiste sierbestrating

Bas Bas
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m vr.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten