Advies op maat
Advies op maat

Easyton Tops Mocca

De Easyton Tops Mocca is een hoogwaardige sierbestrating in meerdere formaten en een dikte van 4 cm, zonder facet. Door de gewichtsbesparing van de Easyton Tops ten opzichte van de dikkere Easyton is deze tegel veel viendelijker in de verwerking. Ook de Easyton Tops is voorzien van een strakke geborstelde soft touch deklaag, zonder facet, met afstandhouders en twee keer geïmpregneerd met een impregneermiddel.
De Easyton Tops Mocca is net als de Easyton Mocca, bewerkt met borstels waardoor de kleur wordt versterkt en het oppervlak satijnzacht aanvoelt. De tegels kunnen strak tegen elkaar aan gelegd worden, tesamen met de kenmerken van de Easyton Tops geeft dit uw terras een strak uiterlijk. De tegel is voorzien van een waterafstotend middel en zal daardoor minder snel groen worden. Om de kleurechtheid voor langere tijd te garanderen is ook de Easyton Tops behandeld met top-protect en verkleint daarmee de kans op kalkuitbloei.
Nieuwe prijs  € 30,85
Originele prijs  € 30,90
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Met afstandhouder
  • Minder gevoelig voor groene aanslag
  • Top-protect voor lange kleurechtheid
In onze Showtuin vindt u een keur aan betonnen stenen en tegels voor meerdere toepassingen, waaronder de Easyton Tops Mocca. Wij tonen u graag alle mogelijkheden! Bel voor een afspraak op maat of kom langs in Heeten en bekijk de mogelijkheden!
Maat:
60 x 60 x 4cm
Goedemorgen!

Voor iedere stijl de juiste sierbestrating

Bas Bas
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vrij.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten