Advies op maat
Advies op maat

Easyton Stretto Special Dark Nuance

  • | Dit product is in de maat 60 x 60 x 5cm verwerkt in onze Showtuin
De Easyton Stretto Sepcial Dark nuance is een hoogwaardige sierbestrating. De Easyton is voorzien van een strakke geborstelde soft touch deklaag, is zonder facet, heeft afstandhouders en is twee keer geïmpregneerd met een impregneermiddel.
De Easyton Stretto Special Dark nuance is bewerkt met borstels waardoor de kleur wordt versterkt en het oppervlak satijnzacht aanvoelt. De tegels kunnen strak tegen elkaar aan gelegd worden, tesamen met de kenmerken van de Easyton geeft dit uw terras een strak uiterlijk. De tegel is voorzien van een waterafstotend middel en zal daardoor minder snel groen worden. Om de kleurechtheid voor langere tijd te garanderen is de Easyton behandeld met top-protect en verkleint daarmee de kans op kalkuitbloei.
Nieuwe prijs  € 26,95
Originele prijs  € 31,95
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Met afstandhouder
  • Minder gevoelig voor groene aanslag
  • Top-protect voor lange kleurechtheid
In onze Showtuin vindt u een keur aan betonnen stenen en tegels voor meerdere toepassingen, waaronder de Easyton Black. Kom naar onze showtuin in Heeten en bekijk de talloze mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin! Graag laten wij u de mogelijkheden zien!
Maat:
60 x 60 x 5cm
Goedemorgen!

Voor iedere stijl de juiste sierbestrating

Bas Bas
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vrij.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 13.00 uur
Zondag
Gesloten
 
Vanwege de kerstvakantie
zijn wij gesloten van:
23-12-2021 t/m 05-01-2022