Advies op maat
Advies op maat

Easyton Dark grey

  • | Dit product is in de maat 20 x 30 x 6cm te zien in onze Showtuin
De Easyton Dark Grey is een hoogwaardige sierbestrating in meerdere diktes en formaten. De Easyton is voorzien van een strakke geborstelde soft touch deklaag, is zonder facet, heeft afstandhouders en is twee keer geïmpregneerd met een impregneermiddel.
De Easyton Dark Grey is bewerkt met borstels waardoor de kleur wordt versterkt en het oppervlak satijnzacht aanvoelt. De tegels kunnen strak tegen elkaar aan gelegd worden, tesamen met de kenmerken van de Easyton geeft dit uw terras een strak uiterlijk. De tegel is voorzien van een waterafstotend middel en zal daardoor minder snel groen worden. Om de kleurechtheid voor langere tijd te garanderen is de Easyton behandeld met top-protect en verkleint daarmee de kans op kalkuitbloei.
Nieuwe prijs  € 32,60
Originele prijs  € 34,65
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Met afstandhouder
  • Minder gevoelig voor groene aanslag
  • Top-protect voor lange kleurechtheid
In onze Showtuin vindt u een keur aan betonnen stenen en tegels voor meerdere toepassingen, waaronder de Easyton Dark grey. Kom naar onze showtuin in Heeten en bekijk de talloze mogelijkheden voor de inrichting van uw tuin! Graag laten wij u de mogelijkheden zien!
Maat:
20 x 30 x 6cm
Inspiratie voor uw tuin
Contact
Telgenweg 3, 8111 CM Heeten
Openingstijden
Ma. t/m Vrij.
08.00 - 17.00 uur
Zaterdag
08.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten
Vrijdag 1 juli
08.00 - 15.00 uur